Υποστήριξη
Account & Billing

Οδηγίες Ασφαλείας

To email που θα δηλώσετε είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία για τη δημιουργία του account σας. Μέσω του email αυτού θα μπορείτε να ανακτήσετε μελλοντικά τον κωδικό εισόδου του λογαριασμού σας αν τον απολέσετε ή τον ξεχάσετε.


Όλη η μελλοντική αλληλογραφία μας θα αποστέλεται σε αυτό το email, άρα θα πρέπει να είναι κάποιο email που θα ελέγχεται τακτικά. Επιπλέον, συνιστούμε να συμπληρώσετε κάποιο email εκτός των domain που φιλοξενείτε ή έχετε καταχωρήσει μέσω της IP, ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία ακόμη και όταν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στα domain σας. Πχ. έχετε καταχωρήσει το domain example.gr, και χρησιμοποιείτε για το άνοιγμα του λογαριασμού σας το email example@example.gr. Αν το domain example.gr λήξει και διαγραφεί από το ITE, δεν θα μπορέσετε να λάβετε τις σχετικές ειδοποιήσεις μας για να το επανακαταχωρήσετε άμεσα.


Εάν υπάρχει δυνατότητα, αποφύγετε τη χρήση free email όπως το hotmail, το yahoo κτλ. Οι πάροχοι αυτού του τύπου email διευθύνσεων διαγράφουν συνήθως τους λογαριασμούς μετά από ένα χρονικό διαστήμα αδράνειας ενός εώς τριών μηνών. Πχ. χρησιμοποιείτε στο άνοιγμα του λογαριασμού σας το email myfreemail@example.com. Στη συνέχεια εάν δεν χρησιμοποιήσετε για ένα μήνα το συγκεκριμένο email, το email διαγράφεται από τον πάροχο και στη συνέχεια καταχωρείται και χρησιμοπιείται από κάποιον άλλον. Ο νέος ιδιοκτήτης του email θα λαμβάνει όλες τις ειδοποιήσεις σχετικά με το λογαριασμό σας, και αν ενεργήσει κακόβουλα μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο λογαριασμό σας.


Για λόγους ασφαλείας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το email του dialup provider σας, πχ. email@otenet.gr, email@forthnet.gr κτλ, και σε κάθε περίπτωση αλλαγής του email σας να μας ενημερώνετε άμεσα.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνιστούμε να αλλάζετε τακτικά το συνθηματικό εισόδου του λογαριασμού σας. Αν διαπιστώσετε οτιδήποτε παράξενο ή μη αναμενόμενο κατά τη διαχείριση του λογαριασμού σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Για λόγους ασφαλείας, όλες οι ενέργειες που πραγματοποιείτε κατά τη διαχείριση του λογαριασμού σας καθώς και τα στοιχεία του υπολογιστή σας και του παρόχου μέσω του οποίου συνδέεστε στο λογαριασμό σας, καταγράφονται σε αρχείο καταγραφής.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης