Υποστήριξη
Account & Billing

Πως κάνω εγγραφή στο site της IP.GR?

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της IP.GR θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό (καρτέλα πελάτη) κάνοντας κλικ εδώ.

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό θα χρειαστεί να δώσετε αρχικά τα εξής στοιχεία:

 • Διεύθυνση Email: Το email που θα δώσετε είναι πολύ σημαντικό για τη μεταξύ μας επικοινωνία. Ολες οι ενημερώσεις σχετικά με τις υπηρεσίες που έχετε στον λογαριασμό σας θα αποστέλλονται σε αυτό το email.

  Εάν υπάρχει δυνατότητα, αποφύγετε τη χρήση free email όπως το hotmail, το yahoo κτλ. Οι πάροχοι αυτοί (ανάλογα και με τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας) πολλές φορές διαγράφουν αυτόματα όσα emails προέρχονται από αποστολείς που δεν έχετε περιλάβει στη λίστα με τους αποδεκτούς αποστολείς, με αποτέλεσμα να μην μπορέσετε να λάβετε τα ενημερωτικά email μας.
 • Συνθηματικό: Το συνθηματικό που θα δώσετε θα πρέπει είναι από 6 έως 12 χαρακτήρες και να περιέχει και γράμματα και αριθμούς.
 • Κατηγορία: Επιλέγετε την κατηγορία στην οποία ανήκετε.

  1.Ιδιώτης - Αν είστε δημόσιος ή ιδιωτικός υπάλληλος, μισθωτός, άνεργος, φοιτητής, συνταξιούχος κ.ά
  2.Επιτηδευματίας – Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, ή έχετε ατομική - προσωπική επιχείρηση, κ.ά)
  3.Νομικό πρόσωπο – Αν έχετε εταιρεία Ο.Ε., Ε.Ε., Ε.Π.Ε., Α.Ε. ή ΝΠΔΔ,ΝΠΙΔ κ.ά.

  Ανάλογα με την κατηγορία που θα επιλέξετε, θα σας ζητηθούν και τα αντίστοιχα στοιχεία όπως ΑΦΜ, ΔΟΥ, Αρ. Ταυτότητας, στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας (τηλέφωνο, fax), Επαγγελματική δραστηριότητα αν και εφόσον ανήκετε στην δεύτερη και στην τρίτη κατηγορία.

Κατά την δημιουργία του λογαριασμού θα ερωτηθείτε αν προτίθεστε να καταχωρήσετε ένα .gr ή .eu domain. Αν απαντήσετε θετικά θα καταχωρηθούν τα στοιχεία σας στα αντίστοιχα μητρώα, και θα δημιουργηθούν τα αντίστοιχα πρόσωπα επαφής ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε άμεσα στην καταχώρηση των παραπάνω domain χωρίς να χρειαστεί να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας εκ νέου.

Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό θα λάβετε ένα email ενεργοποίησης στο email που ορίσατε. To email θα περιέχει ένα link της μορφής

https://www.ip.gr/el/login/recoverpassval.php hash=bf4245cd6409c3a75682a5aa3920a190&mail=info@mydomain.com

, θα πρέπει να κάνετε κλικ πάνω στο link, όπου θα ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας.

Αφού ολοκληρώσετε την διαδικασία εγγραφής μπορείτε να κάνετε login στον λογαριασμό σας

Τα λογότυπα Internet Promotions και IP.GR είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της IP.GR  |  IP.GR web hosting and domain registration services in Greece