Υποστήριξη
Domains

Ανανεώστε το domain σας

Αν ενδιαφέρεστε να ανανεώσετε κάποιο ή κάποια από τα domain names που έχετε καταχωρήσει μέσω της IP.GR, θα πρέπει αρχικά να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο site μας. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη σύνδεση στο λογαριασμό σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, ακολουθείτε τη διαδρομή:


Πίνακας ελέγχου > Domains > Τα domain μου


Μπορείτε να ανανεώσετε ένα domain μεμονωμένα ή περισσότερα domain names ταυτόχρονα. Στην πρώτη περίπτωση, κάνετε απλά κλικ στο εικονίδιο Ανανέωση που αντιστοιχεί στο domain που επιθυμείτε να ανανεώσετε. Διαφορετικά, επιλέγετε όλα τα domain names προς ανανέωση και στη συνέχεια κάνετε κλικ στο πλήκτρο Διαχείριση Επιλεγμένων.

Αφού επιλέξετε τα domains που θέλετε να ανανεώσετε και το χρονικό διάστημα για το οποίο θέλετε να κάνετε ανανέωση, πατάτε το κουμπί Προσθήκη στο καλάθι και στη συνέχεια Επιλογή τρόπου πληρωμής. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα καταβάλλετε τα τέλη ανανέωσης για τα domains σας. Αν επιλέξετε να κάνετε την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Εάν επιλέξετε να γίνει πληρωμή με κατάθεση των τελών ανανέωσης σε τραπεζικό λογαριασμό, θα λάβετε στο email του λογαριασμού σας την παραγγελία σας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως ποσό, τραπεζικοί λογαριασμοί, κωδικό παραγγελίας.

Να σημειωθεί ότι αν κάνετε την πληρωμή σας μέσω πιστωτικής κάρτας, τότε τα domain σας ανανεώνονται άμεσα. Αν επιλέξετε να καταθέσετε τα τέλη ανανέωσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή πληρωμή στα γραφεία μας, τα domains θα ανανεωθούν αφού γίνει η καταβολή των τελών και ενημερωθούμε σχετικά.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης