Υποστήριξη
Domains

Γιατί να κατοχυρώσω ένα domain?

Όπως συχνά λέμε στην IP.GR, τα πάντα ξεκινούν με ένα domain! Το domain name είναι το βασικό συστατικό για μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία.

Για να έχετε μια λειτουργική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο θα χρειαστείτε:

  1. Ένα όνομα χώρου (domain name)
  2. Ένα πακέτο hosting
  3. Τα αρχεία εγκατάστασης της ιστοσελίδας σας

Η κατοχύρωση ενός domain έρχεται να καλύψει την ανάγκη ενός ιδιώτη ή επιχειρηματία να έχει τη δική του μοναδική διαδικτυακή "ταυτότητα", μέσα από την οποία θα έχει τη δυνατότητα να κοινοποιεί στους χρήστες του διαδικτύου τις δράσεις του. Ειδικά για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, το domain name συνήθως ταυτίζεται ή παραπέμπει στενά στο brand name της επιχείρησης και αποτελεί μέσο διαφήμισης της επιχειρηματικής δραστηριότητας ή / και εμπορικής αλληλεπίδρασης.

Για τους νέους επιχειρηματίες πολλές φορές η ίδια η επιχειρηματική ιδέα ξεκινάει από ένα domain, καθώς το διαδίκτυο αποτελεί πλέον πηγή ερεθισμάτων και στοιχείο καθημερινότητας για τους περισσότερους. Είναι λοιπόν φυσικό ένα domain να αποτελέσει πηγή έμπνευσης ακόμη και για κάτι τόσο σημαντικό, όσο η επιχείρηση με την οποία μπορεί να ασχοληθεί κάποιος όλη του τη ζωή.

Για τους ιδιώτες, το domain name μπορεί να συμβολίζει κάτι που αγαπούν πολύ ή να παραπέμπει σε μία δράση που τους ενδιαφέρει. Υπάρχουν άπειροι λόγοι για τους οποίους μπορεί κανείς να καταλήξει σε κάποιο domain, σε όλες όμως τις περιπτώσεις υπάρχει κοινή η ανάγκη έκφρασης στο ευρύ κοινό.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης