Υποστήριξη
Domains

Κάντε forward στο domain ή το email σας

Με κάθε domain που κατοχυρώνετε ή μεταφέρετε στην ΙP.GR, σας παρέχουμε δωρεάν την υπηρεσία domain και email forwarding. Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, μπορείτε να ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα:

 1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο site της IP.GR. Αν αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία κατά τη σύνδεσή σας, μπορείτε να βρείτε σχετικές οδηγίες εδώ.
 2. Εφόσον συνδεθείτε, ακολουθείτε τη διαδρομή:

  Πίνακας ελέγχου > Domains > Τα domain μου

 3. Από τη λίστα των ενεργών domains, πατήστε το εικονίδιο Επεξεργασία για το domain για το οποίο επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία.
 4. Αφού ενεργοποιηθεί η υπηρεσία, μπορείτε από την καρτέλα Domain forwarding να επεξεργαστείτε τις επιλογές Web forwarding και Email forwarding

  .

  Για την επιλογή Web forwarding, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:

  • Domain Redirect: Οι επισκέπτες που θα πληκτρολογούν στον browser τους το domain σας θα ανακατευθύνονται στην τοποθεσία που θα ορίσετε εσείς. Θα χρειαστεί ωστόσο να συμπληρώσετε ολόκληρο το url της διεύθυνσης στην οποία θα γίνεται ανακατεύθυνση, στη μορφή: https://www.example.gr/freesite/myfreepage.htm.
  • Domain Redirect Cloaced: Οι επισκέπτες που θα πληκτρολογούν στον browser τους το domain σας θα ανακατευθύνονται στην τοποθεσία που θα ορίσετε εσείς. Θα χρειαστεί ωστόσο να συμπληρώσετε ολόκληρο το url της διεύθυνσης στην οποία θα γίνεται ανακατεύθυνση, στη μορφή: https://www.example.gr/freesite/myfreepage.htm. Σε αυτή την περίπτωση, η ανακατεύθυνση γίνεται μέσω ενός frameset, ώστε οι επισκέπτες να εξακολουθούν να βλέπουν στην μπάρα του browser σας το όνομα του domain σας. Μπορείτε μάλιστα να ορίσετε προαιρετικά και Τίτλο Σελίδας, Meta description και Meta keywords.
  • Starter Page: Πρόκειται γιά μία τυπική σελίδα υπό κατασκευή στην οποία μπορείτε να προσθέσετε δικό σας κείμενο (πχ τηλέφωνα, στοιχεία επικοινωνίας).
  • Domain Parking: Τυπική σελίδα υπό κατασκευή.
  • For Sale Page: Πρόκειται για μία τυπική σελίδα η οποία ενημερώνει τους επισκέπτες ότι το domain διατίθεται από τον ιδιοκτήτη του προς πώληση.

  Μέσα από την επιλογή Email forwarding, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 5 email forwarders. Μπορείτε δηλαδή να δημιουργήσετε διευθύνσεις της μορφής myemail@example.com, οι οποίες στην ουσία δεν είναι υπαρκτές διευθύνσεις. Όταν κάποιος αποστείλει ένα μήνυμα σε κάποια από τις διευθύνσεις αυτές, το μήνυμα προωθείται στην πραγματική διεύθυνση email που θα δηλώσετε στο αντίστοιχο πεδίο για τη διεύθυνση αυτή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά την ενεργοποίηση των δωρεάν υπηρεσιών αλλάζουν αυτόματα οι name servers του domain που θα επιλέξετε στους προκαθορισμένους από την IP.GR name servers.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης