Υποστήριξη
Domains

Πως μπορώ να συνδέσω το hosting μου από την IP.GR με το domain που έχω κατοχυρώσει ήδη σε άλλο καταχωρητή?

Η σύνδεση ενός domain name με το πακέτο hosting που θα το φιλοξενήσει γίνεται με τη χρήση των name servers. Κάθε domain έχει τους δικούς του name servers, οι οποίοι δηλώνουν στην ουσία σε ποιον server φιλοξενείται.

Για να βρείτε τους name servers του δικού σας πακέτου hosting προκειμένου να τους ορίσετε στο domain name σας, μπορείτε είτε να ανατρέξετε στο email που λάβατε από την IP.GR κατά την ενεργοποίηση του πακέτου hosting, είτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην IP.GR. Αφού συνδεθείτε, ακολουθείστε τη διαδρομή:

Ο Λογαριασμός μου > Hosting > Διαχείριση

Εκεί μπορείτε να δείτε τους name servers όποιου πακέτου hosting επιθυμείτε, πηγαίνοντας το ποντίκι σας πάνω στο όνομα του πακέτου σας (στη στήλη Domain Name).

Αφού βρείτε τους name servers του πακέτου hosting που διατηρείτε στην IP.GR, μπορείτε μέσα από το περιβάλλον διαχείρισης των domains που σας παρέχει ο καταχωρητής του domain σας να κάνετε την αντιστοίχιση του domain σας με το πακέτο hosting, ορίζοντας αυτούς τους name servers στο domain σας.

Αν ο καταχωρητής σας δεν σας παρέχει περιβάλλον διαχείρισης για τα domains σας, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί του και να αιτηθείτε την αλλαγή των name servers στο domain σας.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης