Υποστήριξη
Email

Γιατί δεν συνδέομαι στο webmail μου?

Το webmail είναι ένα εργαλείο το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λάβετε και να στείλετε email από τον browser σας, παράλληλα ή εναλλακτικά με την εγκατάσταση του λογαριασμού email σας σε κάποιο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως το Outlook ή το Mac Mail για να έχετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική σας αλληλογραφία. Όλοι οι servers της IP.GR παρέχουν πρόσβαση στο webmail του λογαριασμού σας.

Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο webmail σας, ελέγξτε τα παρακάτω:

  • Για να συνδεθείτε στο webmail σας, πληκτρολογήστε στο browser σας τη διεύθυνση to_domain_mou.com/webmail (όπου “to_domain_mou.com” θα χρησιμοποιήσετε το δικό σας domain). Εφόσον όλα λειτουργούν κανονικά, θα πρέπει τώρα να βρίσκεστε στο περιβάλλον του webmail, όπου θα πρέπει να σας ζητούνται το username και το password. Εάν δεν βλέπετε αυτό το περιβάλλον, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να το ελέγξουμε ή για περισσότερες πληροφορίες.
  • Όταν σας ζητηθεί το username και το password, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε σαν username ολόκληρη τη διεύθυνση του email σας με μικρούς λατινικούς χαρακτήρες, και σαν password αυτό που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο email.

    Προσοχή
    : ένα συχνό μπέρδεμα είναι να προσπαθεί κανείς να συνδεθεί στο webmail με το username και το password του cPanel account του. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα στοιχεία εισόδου για το δικό σας email!

Σε κάθε άλλη περίπτωση και εφόσον το πρόβλημα παραμείνει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας καθοδηγήσουμε και να επιλύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει προκύψει!


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης