Υποστήριξη
Email

Γιατί το email μου άδειασε ξαφνικά?

Εάν το email σας εμφανίζεται άδειο ξαφνικά, αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους.

Ρυθμίσεις προγράμματος αλληλογραφίας

Μια πιθανότητα είναι το πρόγραμμα αλληλογραφίας σας να είναι ρυθμισμένο ώστε να κατεβάζει τα emails σας και μετά να τα διαγράφει από το server ή να τα κρύβει από την τρέχουσα προβολή.

Χειροκίνητη διαγραφή

Είναι πιθανό ότι κάποιος έχει συνδεθεί στο λογαριασμό σας και έχει διαγράψει ή μετακινήσει τα μηνύματά σας. Ελέγξτε και τους άλλους φακέλους, ειδικά τους φακέλους Spam και Trash.

Σύνδεση μέσω POP

Εάν έχετε συνδεθεί στο server με POP3 σύνδεση μέσω Outlook ή κάποιου άλλου προγράμματος αλληλογραφίας, τότε τα emails σας μπορεί να έχουν κατέβει στον υπολογιστή ή τη συσκευή γενικότερα από την οποία έγινε η σύνδεση. Ελέγξτε το Outlook σας ή άλλη εφαρμογή αλληλογραφίας, εάν υπάρχει στη συσκευή σας.

Για να αποτρέψετε να συμβεί κάτι τέτοιο, ρυθμίστε τον POP λογαριασμό σας για να αφήνει ένα αντίγραφο των μηνυμάτων που κατεβάζει στον υπολογιστή σας, στον server από τον οποίο κάνει τη λήψη.

Για παράδειγμα, για να αλλάξετε αυτή τη ρύθμιση στο Outlook, θα ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Από το μενού Εργαλεία (Tools), επιλέγετε Λογαριασμοί (Accounts) ή Ρυθμίσεις λογαριασμών (Account Settings).
  2. Κάνετε διπλό click πάνω στο λογαριασμό email που θέλετε να επεξεργαστείτε ή τον επιλέγετε και πατάτε Επεξεργασία (Edit), για να δείτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού.
  3. Πηγαίνετε στις Περισσότερες Ρυθμίσεις (More Settings) και από εκεί στην καρτέλα Για προχωρημένους (Advanced).
  4. Τσεκάρετε την επιλογή Διατήρηση αντιγράφου μηνυμάτων στο διακομιστή (Leave a copy of messages on the server). Καλό θα ήταν επίσης, εάν το επιθυμείτε, να ορίσετε και για πόσο χρονικό διάστημα θα διατηρείται το αντίγραφο των μηνυμάτων στο server, ώστε να μη γεμίζει τελικά ο χώρος σας στο δίσκο του server.

Πρόσβαση σε λάθος λογαριασμό

Μπορεί να φαίνεται μάλλον απίθανο, κι όμως συμβαίνει πιο συχνά από ότι μπορείτε να φανταστείτε. Βεβαιωθείτε ότι πληκτρολογείτε σαν username για το λογαριασμό σας ολόκληρο το email σας. Εάν για παράδειγμα χρησιμοποιήσετε σαν username το cPanel username σας, θα μεταφερθείτε σε λάθος τοποθεσία και προφανώς δεν θα βλέπετε το σωστό mailbox.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης