Υποστήριξη
Email

Λαμβάνω το μήνυμα Domain to_domain_mou.gr has exceeded the max defers and failures per hour. Τι σημαίνει αυτό?

Εάν λαμβάνετε μήνυμα σφάλματος όπως αυτό: “Domain to_domain_mou.gr has exceeded the max defers and failures per hour (5/5 (xx%)) allowed”, σημαίνει ότι η εξερχόμενη αλληλογραφία σας έχει ενεργοποιήσει κάποιο κανόνα στον server, ο οποίος δεν θα σας επιτρέψει να στείλετε περισσότερα email. Αυτό συμβαίνει όταν κάποιο domain στέλνει emails τα οποία είτε απορρίπτονται επειδή ενδεχομένως η διεύθυνση email είναι λανθασμένη, είτε μπαίνουν σε αναμονή από τον παραλήπτη. Ο server επιτρέπει ένα συγκεκριμένο όριο τέτοιων μηνυμάτων ανά ώρα. Αν το ποσοστό αυτό ξεπεραστεί, τότε ο server δεν επιτρέπει την αποστολή άλλων email για το υπόλοιπο της ώρας.

Για παράδειγμα το 5/5 και 35% αποτυχία, σημαίνει ότι έχουν αποσταλεί 5 αποτυχημένα μηνύματα (με όριο το 5) και παράλληλα το ποσοστό αποτυχίας σε σχέση με το σύνολο των απεσταλμένων μηνυμάτων, ανέρχεται σε 35%. Ή διαφορετικά, αν έχετε στείλει 100 μηνύματα και τα 5 έχουν αποτύχει, τότε το ποσοστό αποτυχίας είναι 5%.

Το cPanel αναστέλλει την αποστολή μηνυμάτων όταν ξεπεραστεί το 20% της αποτυχίας και συγχρόνως υπάρχουν 5 αποτυχημένα μηνύματα, κοιτάζοντας πάντοτε τα τελευταία 60 λεπτά. Αν για παράδειγμα το domain σας μπλοκαρίστηκε στις 14:00, στις 15:00 θα μπορείτε να στείλετε και πάλι.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης