Υποστήριξη
Email

Εγκατάσταση e-mail σε Outlook 2003

Πριν προχωρήσετε στις ρυθμίσεις του προγράμματος αλληλογραφίας σας, θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει ήδη ένα λογαριασμό email μέσα από το cPanel σας. Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμα το λογαριασμό σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τις σχετικές οδηγίες για τη δημιουργία νέου λογαριασμού email μέσα από το cPanel σας.

Εάν δεν είστε σίγουροι ποιες ρυθμίσεις θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για το δικό σας email, βρείτε εδώ τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Στη συνέχεια, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 1. Ανοιξτε την εφαρμογή Microsoft Office Outlook 2003 στον υπολογιστή σας.
 2. Από το μενού Tools (Εργαλεία) επιλέξτε Account Settings (Ρυθμίσεις λογαριασμού).
  Tools Menu - Microsoft Outlook 2003
 3. Στο παράθυρο του E-mail Accounts wizard, επιλέξτε Add a new e-mail account, και στη συνέχεια κάνετε click στο κουμπί Next.
  Add new account - Microsoft Outlook 2003
 4. Στο επόμενο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε εάν θα ρυθμίσετε το λογαριασμό σας ως POP3 ή IMAP. Στη συνέχεια κάνετε click στο κουμπί Next.
  Select Server Type - Microsoft Outlook 2003
 5. Στο παράθυρο Internet E-mail Settings (POP3/IMAP), θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία:
  Email Settings - Microsoft Outlook 2003

  • Your Name: Εδώ πληκτρολογείτε το όνομά σας, όπως επιθυμείτε να εμφανίζεται στους παραλήπτες των μηνυμάτων σας.
  • E-Mail Address: Η πλήρης διεύθυνση email σας, για παράδειγμα test@example.com.
  • Account Type: Ο τύπος του λογαριασμού σας. Μπορείτε να επιλέξετε να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας είτε ως POP είτε ως IMAP. Καθένας από τους 2 τύπους έχει τις δικές του ρυθμίσεις, τις οποίες όπως είπαμε μπορείτε να βρείτε μέσα από το cPanel σας.
  • Incoming mail server: Πληκτρολογήστε mail.to-domain-sas.com. Για το παράδειγμά μας, ο incoming mail server είναι ο mail.example.com.
  • Outgoing mail server (SMTP): Πληκτρολογήστε και πάλι mail.to-domain-sas.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να πληκτρολογήσετε το όνομα του smtp server που σας παρέχει ο ISP σας (πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου).
  • User Name: Πληκτρολογήστε την πλήρη διεύθυνση email σας.
  • Password: Εάν θέλετε το Outlook να αποθηκεύσει το password σας, τσεκάρετε την επιλογή Remember Password και πληκτρολογήστε το password σας στο πλαίσιο κειμένου .
 6. Αφού συμπληρώσετε όλα τα πεδία, κάνετε κλικ στο κουμπί More Settings... στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου, όπως φαίνεται στην προηγούμενη εικόνα.
 7. Πηγαίνετε στην καρτέλα Outgoing Server και ελέγξτε αν η επιλογή My outgoing server (SMTP) requires authentication είναι τσεκαρισμένη. Εάν δεν είναι την επιλέγετε και επιλέγετε Use same settings as my incoming mail server.
  More Settings - Microsoft Outlook 2003
 8. Πατήστε το κουμπί OK για να επιστρέψετε στο προηγούμενο παράθυρο.
 9. Στη συνέχεια πατήστε το κουμπί Next. Το Outlook θα κάνει έλεγχο των ρυθμίσεων που έχετε εισάγει. Εάν όλα είναι σωστά, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο παράθυρο και να πατήσετε το κουμπί Finish για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
  Email Account Added - Microsoft Outlook 2003


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης