Υποστήριξη
Hosting

Γιατί να αγοράσω το δικό μου hosting?

Είναι τεχνικά εφικτό να συνδέσει κανείς τον υπολογιστή του στο Internet και να φιλοξενεί σε αυτόν τις ιστοσελίδες του. Παρόλα αυτά, μια οικιακή σύνδεση στο Internet και ένας οικιακός υπολογιστής δεν εξασφαλίζουν ούτε την απαραίτητη ταχύτητα ούτε και την υπολογιστική ισχύ που απαιτείται, ώστε να μπορούν οι χρήστες του Internet να περιηγούνται στα περιεχόμενα των ιστοσελίδων αυτών απρόσκοπτα.

Για αυτό το λόγο ακριβώς υπάρχουν εταιρίες, ανάμεσα στις οποίες και η IP.GR, οι οποίες παρέχουν υπηρεσίες φιλοξενίας (hosting). Οι εταιρίες αυτές διαθέτουν πολύ ισχυρούς servers, στους οποίους αποθηκεύουν τα περιεχόμενα των websites σας. Οι servers αυτοί συνδέονται στο Internet με συνδέσεις πολύ μεγάλων ταχυτήτων, με αποτέλεσμα να μπορούν πολλοί χρήστες του διαδικτύου να έχουν πρόσβαση στο site σας ταυτόχρονα.

Εάν λοιπόν θέλετε να έχετε το δικό σας website, θα χρειαστείτε ένα δικό σας πακέτο hosting από μια αξιόπιστη εταιρία, όπως η IP.GR. Βρείτε τώρα το δικό σας πακέτο hosting εδώ!

Όταν αγοράζετε ένα πακέτο web hosting από την IP.GR, δεν παίρνετε μόνο τo χώρο στον server στον οποίο θα φιλοξενηθούν τα αρχεία του site σας. Αποκτάτε παράλληλα και άλλες υπηρεσίες “προστιθέμενης αξίας”, όπως η φιλοξενία των emails σας, το δικό σας webmail και control panel, FTP πρόσβαση στο server, πολλές δωρεάν εφαρμογές, διαχείριση, συντήρηση και συνεχή παρακολούθηση των servers στους οποίους φιλοξενείστε και φυσικά τεχνική υποστήριξη μέσω email ή ticket, τηλεφωνικά, ή αξιοποιώντας το χρήσιμο υλικό που έχει συγκεντρωθεί στη γνωσιακή μας βάση.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης