Υποστήριξη
Hosting

Γιατί υπάρχουν δύο διαφορετικά data centers? Ποια η διαφορά τους?

Τα πακέτα hosting της IP.GR διατίθενται σε δύο διαφορετικά data centers.


Ελληνικό datacenter

Το πρώτο data center βρίσκεται στην Ελλάδα και έρχεται να καλύψει την ανάγκη πολλών πελατών μας να έχουν τα sites τους εντός Ελλάδας. Οι λόγοι είναι δύο, πρώτον γιατί τα sites βγαίνουν από ελληνική τοποθεσία και IP πράγμα που συνδράμει στις ενέργειες SEO που θέλει κανείς για το site του.

Ο δεύτερος λόγος είναι η ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων. Η IP.GR συνεργάζεται με ελληνικές επιχειρήσεις για την παροχή των πακέτων σε ελληνικό data center. Συνεπώς όσοι πελάτες μας επιλέγουν αυτά τα πακέτα συμμετέχουν έμμεσα και αυτοί στην ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων.


Ευρωπαϊκό datacenter

Το ευρωπαϊκό data center καλύπτει με τη σειρά του δύο ανάγκες. Η πρώτη είναι για παροχή hosting εκτός Ελλάδας για τους ίδιους SEO λόγους που θα ήθελε κανείς και το εντός Ελλάδας hosting. Εταιρείες που απευθύνονται στην αγορά του εξωτερικού ενδεχομένως να προτιμήσουν αυτό το datacenter.

Ο δεύτερος και πολύ σημαντικός λόγος, είναι η ανάγκη για όσο το δυνατό πιο φθηνό hosting. Δυστυχώς το κόστος του Internet (όπως συνήθως το αποκαλούμε) στο εξωτερικό, είναι σημαντικά πιο φθηνό σε σχέση με το ελληνικό, γεγονός που επιτρέπει την διάθεση των ίδιων πακέτων σε πιο ανταγωνιστική τιμή.


Ποιότητα της υπηρεσίας

Η ποιότητα της υπηρεσίας (quality of service), των servers και του τρόπου με τον οποίο η IP.GR κάνει τη διαχείριση των πακέτων hosting, δεν διαφέρει μεταξύ των datacenters. Εργαζόμαστε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και στις δύο υποδομές για να δώσουμε τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει το datacenter της αρεσκείας του με βάση τα δικά του κριτήρια και επιθυμίες.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης