Υποστήριξη
Hosting

Σε ποιο φάκελο ανεβάζω τα αρχεία του site μου?

Εάν χρειαστεί να ανεβάσετε αρχεία στο χώρο που σας παρέχει στο server το πακέτο hosting σας, θα χρειαστεί να γνωρίζετε σε ποιον φάκελο θα πρέπει να ανέβουν. Ο συγκεκριμένος φάκελος στον οποίο θα ανέβουν τα αρχεία σας διαφέρει ανάλογα με το αν δουλεύετε με το κύριο domain του πακέτου hosting σας, με κάποιο subdomain ή με κάποιο πρόσθετο (addon domain).

  • Αν δουλεύετε με το κύριο domain του λογαριασμού σας, τότε ο φάκελος στον οποίο θα πρέπει να ανέβουν τα αρχεία σας είναι ο public_html. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όταν κάποιος επισκέπτεται το website σας, ο server του επιστρέφει τα περιεχόμενα του φακέλου public_html.
  • Αν εργάζεστε πάνω σε κάποιο subdomain, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Αν δηλαδή για παράδειγμα το subdomain σας είναι το sub.example.com, τότε ο φάκελος στον οποίο θα ανεβάσετε τα αρχεία σας είναι ο public_html/sub.
  • Εάν τέλος, πρόκειται για κάποιο addon domain, τότε ισχύει περίπου ότι ισχύει και με τα subdomains, δηλαδή ο κύριος φάκελος είναι επίσης υποφάκελος του public_html. Για παράδειγμα, αν έχετε προσθέσει το domain example1.com, τότε ο φάκελος που ψάχνετε είναι ο public_html/example1.com .


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης