Υποστήριξη
Hosting

Τι να κάνετε αν δεν μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα σας - μπλοκαρίστηκε η IP σας.

Αν δεν μπορείτε να δείτε το site σας, δεν μπορείτε να κατεβάσετε τα email σας ή να συνδεθείτε στο control panel, πιθανότατα έχει μπλοκαριστεί η IP διεύθυνση σας από το firewall του server.

Ο λόγος μπορεί να είναι ότι δώσατε πολλές φόρες συνεχόμενα λάθος κωδικό σε κάποια υπηρεσία (mail, ftp, control panel κτλ) ή ότι κάποιο πρόγραμμα ή script εξεδήλωσε συμπεριφορά που ερμηνεύτηκε από το server σαν επιθετική.


Αν έχετε δυναμική ΙΡ διεύθυνση, κάνοντας απλά επανεκκίνηση το router σας ο πάροχός σας θα σας εκχωρήσει νέα ΙΡ διεύθυνση και θα αποκτήσετε πρόσβαση.

Σας προτείνουμε λοιπόν να κάνετε μια επανεκκίνηση το router σας, καθώς κατά 99% αυτό θα λύσει το πρόβλημα.


Αν έχετε στατική ΙP διεύθυνση ή αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση το router σας, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

  1. Από τον υπολογιστή και το δίκτυο από το οποίο δεν μπορείτε να δείτε το site σας, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα μας www.ip.gr.
    • Για να συνδεθείτε χρησιμοποιήστε σαν όνομα χρήστη το email με το οποίο έχετε δημιουργήσει το λογαριασμό σας στην IP.GR.
    • Αν έχετε ξεχάσει το συνθηματικό εισόδου, επισκεφθείτε την σελίδα Ανάκτησης κωδικού ώστε να ορίσετε ένα νέο συνθηματικό εισόδου.
  2. Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, στη μέση της σελίδας θα δείτε μια ενότητα με το λεκτικό "Θέλω να" που παραπέμπει σε ένα dropdown μενού με διάφορες επιλογές.

  3. Από το μενού αυτό στην υποενότητα "Ο λογαριασμός μου" επιλέξτε "ξεμπλοκάρω την ΙP μου".  4. Θα μεταβείτε σε μία νέα σελίδα, όπου θα μπορέσετε να επιλέξετε το domain για το οποίο θέλετε να ξεμπλοκάρετε την IP σας.

  5. Αφού πατήσατε το κουμπί Συνέχεια η ΙΡ σας θα ξεμπλοκαριστεί και θα σας εμφανιστεί η αιτιολογία για την οποία μπλοκαρίστηκε.  6. Αν εμφανιστεί κάποιο μήνυμα το οποίο σας ενημερώνει πως δεν ήταν μπλοκαρισμένη η IP σας - "IP not found in firewall" - τότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να το διερευνήσουμε.

IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης