Υποστήριξη
SSL

Ποιον φορέα να επιλέξω για την έκδοση του πιστοποιητικού μου?

Μπορεί κανείς να αξιολογήσει έναν φορέα έκδοσης ενός πιστοποιητικού SSL ανάλογα με την ικανότητά του να προστατεύει ευαίσθητες πληροφορίες, να εντοπίζει τις νόμιμες επιχειρήσεις και να αποκλείει ύποπτες, και να εξασφαλίζει ότι το website σας είναι απαλλαγμένο από κακόβουλο κώδικα που θα μπορούσε μολύνει τους επισκέπτες του.

Επιπλέον, η ασφάλεια του ηλεκτρονικού σας καταστήματος θα πρέπει να έχει την εγγύηση ενός φορέα με αναγνωρισμένο και αξιόπιστο εμπορικό σήμα, ώστε η επένδυσή σας στην ασφάλεια του site σας να έχει τον ανάλογο αντίκτυπο και στις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας. Στην αγορά θα βρείτε πολλούς παρόχους.

Η IP.GR συνεργάζεται με τις πλέον γνωστές επιχειρήσεις οι οποίες παρέχουν τέτοιου είδους πιστοποιητικά και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το δικό σας πιστοποιητικό από παρόχους με state-of-the-art τεχνολογία, αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα και μακροπρόθεσμο όραμα, έτσι ώστε να διαμορφώσετε ένα ασφαλές περιβάλλον επικοινωνίας και να χτίσετε ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες σας.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης