Υποστήριξη
SSL

Τι τύπο πιστοποιητικού SSL χρειάζομαι?

 • Domain Validated Πιστοποιητικά

  Χρειάζεστε ένα πιστοποιητικό σαν αυτό, εάν οι επισκέπτες του website σας επισκέπτονται κάποια ασφαλή περιοχή του. Ένα τέτοιο πιστοποιητικό είναι άμεσα συνδεδεμένο με το domain του site σας και δείχνει στους επισκέπτες σας ότι βρίσκονται στην κατάλληλη τοποθεσία. Είναι το κατάλληλο πιστοποιητικό για websites μέσω των οποίων πραγματοποιούνται εμπορικές συναλλαγές ή για περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται ασφαλής επικοινωνία μεταξύ ενός website και των επισκεπτών του. Τέτοια πιστοποιητικά μπορείτε να βρείτε στο site της IP.GR, στις πλέον συμφέρουσες τιμές.

 • Organization Validated Πιστοποιητικά

  Αυτού του είδους τα πιστοποιητικά είναι παρόμοια με τα domain validated πιστοποιητικά, απαιτούν ωστόσο περισσότερες πληροφορίες ώστε να επαληθεύσετε την ταυτότητα της επιχείρησής σας. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα από τη χρήση ενός τέτοιου πιστοποιητικού είναι ο τρόπος με τον οποίο το site σας εμφανίζεται στο browser του επισκέπτη. Καλύτερη πιστοποίηση σημαίνει περισσότερη ασφάλεια, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες του site σας να δείχνουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και στο website σας αλλά και στην επιχείρησή σας και να σας προτιμούν για τις αγορές τους.

 • Extended Validation Πιστοποιητικά

  Τα πιστοποιητικά EV παρέχουν ασφαλείς συνδέσεις, επαληθεύουν την ταυτότητα μιας επιχείρησης και βοηθούν να αποτρέπονται οι απάτες στο διαδίκτυο μέσα από μια σειρά ελέγχων και επαληθεύσεων. Αυτά τα πιστοποιητικά έχουν σχεδιαστεί να παρέχουν ένα υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τους επισκέπτες ενός site, παρέχοντας ακριβείς πληροφορίες για την ταυτότητα της επιχείρησης που βρίσκεται πίσω από το συγκεκριμένο website.

 • Πιστοποιητικά Wildcard

  Ένα πιστοποιητικό Wildcard δίνει τη δυνατότητα κρυπτογράφησης μέσω SSL σε απεριόριστα sub domains ενός domain, με ένα μόνο πιστοποιητικό. Όλα τα sub domains πρέπει να βρίσκονται κάτω από το ίδιο domain δευτέρου επιπέδου (όπως είναι για παράδειγμα το domain ip.gr).

 • Πιστοποιητικά Multi-Domain

  Έχετε περισσότερα από ένα domains και θέλετε να τα ασφαλίσετε όλα με ένα μόνο πιστοποιητικό? Επιλέξτε ένα multi domain πιστοποιητικό και προστατέψτε τα όλα, κάτω από μία ενιαία διαχείριση!


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης