Υποστήριξη
Web Development

Πώς να ενσωματώσετε εξωτερικά πολυμέσα σε μια δημοσίευση στην WordPress ιστοσελίδα σας?

Η ενσωμάτωση πολυμεσικών στοιχείων στις σελίδες του ιστοτόπου σας μπορεί να προσδώσει διαφορετική ποιότητα στο περιεχόμενό σας βελτιώνοντας τις μετρικές απόδοσης του περιεχομένου σας (engagement).

Στο WordPress μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε πολυμεσικά στοιχεία σε μια δημοσίευση σας, τα οποία φιλοξενούνται εξωτερικά της ιστοσελίδας σας, ενσωματώνοντας τα από διάφορες άλλες σελίδες όπως:

  • βίντεο από το YouTube,
  • φωτογραφίες από το Flickr ή
  • μουσική από το Spotify
Η διαδικασία ενσωμάτωσης είναι πολύ απλή.

Δημιουργήστε μια καινούρια δημοσίευση (ή επεξεργαστείτε μια παλαιότερη) πηγαίνοντας στην διαδρομή Posts > Add New. Όταν φτάσετε στο σημείο της δημοσίευσης σας όπου θέλετε να προσθέσετε εξωτερικά πολυμέσα κάντε κλικ στο κουμπί Add Media που βρίσκεται πάνω από τον επεξεργαστή κειμένου. 

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί κάντε κλικ στον σύνδεσμο Insert from URL στα αριστερά. Στο δεξιό μέρος θα εμφανιστεί ένα πεδίο εισαγωγής του συνδέσμου για το εξωτερικό αρχείο πολυμέσων που επιθυμείτε να ενσωματώσετε. Εισάγετε την διεύθυνση URL του και αυτό θα φορτωθεί αυτόματα ακριβώς από κάτω. Αν όλα έχουν γίνει σωστά κάντε κλικ στο κουμπί Insert into Post για να το εισάγετε στην δημοσίευση σας.

Τέλος κάντε κλικ στο κουμπί Publish στα δεξιά της σελίδας για να δημοσιεύσετε την νέα σας ανάρτηση με τα ενσωματωμένα πολυμέσα.IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης