Υποστήριξη
Web Development

Πώς να ορίσετε την αρχική σελίδα σας ως στατική στο WordPress?

Το WordPress σας παρέχει τη δυνατότητα να ορίσετε την αρχική σελίδα της ιστοσελίδας να είναι στατική. Μια τέτοια σελίδα θα δείχνει το περιεχόμενο που θα διαλέξετε εσείς χωρίς να αλλάζει με κάθε νέα σας δημοσίευση όπως θα γινόταν αν ήταν δυναμική (δείτε περισσότερα σχετικά με τις στατικές και τις δυναμικές ιστοσελίδες εδώ).

Αν θέλετε να ορίσετε την αρχική σελίδα σας ως στατική θα πρέπει να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα ή να χρησιμοποιήσετε μια ήδη υπάρχουσα. Δημιουργήστε μια καινούρια σελίδα από την διαδρομή Pages > Add New (σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια υπάρχουσα σελίδα μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα).

Μόλις δημιουργήσετε την νέα σελίδα σας, θα πρέπει να την θέσετε ως αρχική σελίδα της ιστοσελίδας σας από την διαδρομή Settings > Reading. Μέσα στην σελίδα που θα εμφανιστεί επιλέξτε την ρύθμιση A static page (select below) από την κατηγορία Front page displays. Έπειτα αλλάξτε την επιλεγμένη σελίδα  από το αναπτυσσόμενο μενού Front page και επιλέξτε την νέα σας στατική σελίδα. Τέλος κάντε κλικ στο κουμπί Save Changes στο κάτω μέρος της σελίδας για να αποθηκευτούν οι αλλαγές που κάνατε.

Αν κάποια στιγμή θελήσετε να επιστρέψετε και πάλι στην δυναμική προβολή των δημοσιεύσεων στην αρχική σελίδα σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ρύθμιση Your latest posts από την κατηγορία Front page displays.

Τώρα πλέον αν επισκεφθείτε την αρχική σελίδα της ιστοσελίδας σας θα δείτε την νέα στατική σελίδα που επιλέξατε.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης