Υποστήριξη
Web Development

Πώς να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου του phpBB?

Έχοντας  στη διάθεσή σας μια λειτουργική εγκατάσταση του phpBB έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε στο πίνακα ελέγχου ως διαχειριστής (administrator) ή ως συντονιστής (moderator).

Administrative Control Panel
Πίνακας Ελέγχου Διαχειριστή
Από εδώ γίνεται διαχείριση υψηλού επιπέδου και προσαρμογής του forum σας,
μαζί με όλες τις λειτουργίες που μπορεί να κάνει ένας συντονιστής.
Moderator Control Panel
Πίνακας Ελέγχου Συντονιστή
Από εδώ γίνεται η διαχείριση του forum και των χρηστών σας.

Σύνδεση στο Πίνακα Ελέγχου Διαχειριστή

  1. Επισκεφτείτε το URL της phpBB εγκατάστασης σας. Στην κύρια οθόνη εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σας στα αντίστοιχα πεδία Username και Password και κάντε κλικ στο κουμπί Login.
  2. Η επόμενη σελίδα φαίνεται να είναι ίδια με την προηγούμενη, αλλά τώρα θα πρέπει να εμφανίζεται το όνομα χρήστη σας στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο Administration Control Panel που έχει προστεθεί στο κάτω μέρος της οθόνης κάτω από το υποσέλιδο πνευματικών δικαιωμάτων.
  3. Τώρα θα δείτε μια άλλη οθόνη σύνδεσης που λειτουργεί σαν δεύτερο επίπεδο ασφαλείας. Εισάγετε το Username και το Password που χρησιμοποιήσατε για να συνδεθείτε και πριν και κάντε κλικ στο κουμπί Login
  4. Τέλος θα οδηγηθείτε στην κεντρική σελίδα του Πίνακα Ελέγχου Διαχειριστή.

Σύνδεση στον Πίνακα Ελέγχου Συντονιστή

  1. Όπως και παραπάνω, επισκεφθείτε το URL της phpBB εγκατάστασης σας. Στην κύρια οθόνη εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σας στα αντίστοιχα πεδία Username και Password και κάντε κλικ στο κουμπί Login.
  2. Η επόμενη σελίδα φαίνεται να είναι ίδια με την προηγούμενη, αλλά τώρα θα πρέπει να εμφανίζεται το όνομα χρήστη σας στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο Moderator Control Panel ακριβώς κάτω από την αριστερή πλευρά της κεφαλίδας. 
  3. Τέλος θα οδηγηθείτε στην κεντρική σελίδα του Πίνακα Ελέγχου Συντονιστή, όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τους χρήστες και τις δημοσιεύσεις σας. 

IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης