Υποστήριξη
Web Development

Τι είναι το Drupal?

Το Drupal είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS). Είναι πλήρως εξοπλισμένο με πολλά χαρακτηριστικά για να δημιουργήσετε τη δική σας ιστοσελίδα, χωρίς οποιαδήποτε γνώση προγραμματισμού. Είναι ελεύθερο για χρήση και έχει εξαιρετική υποστήριξη από την κοινότητα καθώς είναι ανοιχτού κώδικα λογισμικό. Έχει μια πολύ μεγάλη βάση πρόσθετων (modules) και θεμάτων (themes) που μπορούν να εγκατασταθούν για να διαμορφώσετε την λειτουργικότητα και την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα CMS έτσι και με το Drupal, υπάρχουν πολλές και διαφορετικού τύπου εφαρμογές που μπορείτε να αναπτύξετε επάνω στο Drupal. Από απλές εταιρικές παρουσιάσεις, eshops, forums μέχρι Rest APIs και web services.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Drupal από τη γνωσιακή μας βάση και από την επίσημη ιστοσελίδα του Drupal.


Που μπορώ να βρω την επίσημη τεκμηρίωση του Drupal?

Η επίσημη τεκμηρίωση του Drupal περιέχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες για την εγκατάσταση του, μαζί με παραδείγματα και λύσεις σε συχνά προβλήματα.

Είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα τεκμηρίωσης του Drupal στον παρακάτω σύνδεσμο:

Επίσημη τεκμηρίωση του Drupal


Χρήσιμες σελίδες για το Drupal

Παρακάτω είναι κάποιες χρήσιμες σελίδες που μπορείτε να συμβουλευτείτε κατά την εγκατάσταση και λειτουργία του Drupal site σας.


Προαπαιτούμενα / προδιαγραφές server για Drupal sites

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις του Drupal εδώ.

Οι διακομιστές (servers) μας αναβαθμίζονται συνεχώς προκειμένου να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις του Drupal τόσο στις τρέχουσες εκδόσεις όσο και στις μελλοντικές. Συνδυαστικά με τον php selector που διαθέτουν τα πακέτα hosting έχετε σημαντική ευελιξία στην έκδοση της εφαρμογής που θα επιλέξετε.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης