Υποστήριξη
Web Development

Σύνδεση στο Administration Panel του PrestaShop

Αφού εγκαταστήσετε το PrestaShop στο πακέτο hosting σας, μπορείτε να συνδεθείτε στον πίνακα διαχείρισης του. Στο PrestaShop η σύνδεση στο διαχειριστικό του περιβάλλον είναι λίγο διαφορετική από ότι σε άλλες open source εφαρμογές, για λόγους ασφαλείας. Για να συνδεθείτε στο Administration Panel ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες:

  1. Συνδεθείτε στο cPanel.
  2. Μεταβείτε στον File Manager
  3. Στον φάκελο public_html μεταβείτε στον φάκελο που έχετε κάνει εγκατάσταση το PrestaShop.
  4. Εκεί θα συναντήσετε διάφορους φακέλους και αρχεία. Εντοπίστε έναν φάκελο με όνομα της μορφής 0x7yuu654fms ή της μορφής admin091anufki (τα ονόματα αυτά αποτελούν παραδείγματα και πιθανότατα θα διαφέρουν στην δική σας εγκατάσταση).
  5. Στον φάκελο αυτό κάντε δεξί κλικ → μετονομασία και δώστε ένα όνομα που σας βολεύει και είναι εύκολο να το θυμάστε. Για παράδειγμα diax. Η ονομασία admin δεν μπορεί να επιλεγεί για λόγους ασφαλείας.
  6. Πληκτρολογείστε στον browser που χρησιμοποιείτε, το_domain_σας/το_όνομα_που_δώσατε_στον_φάκελο_του_Prestashop, (πχ. example.com/diax). Αν έχετε εγκαταστήσει το PrestaShop σε κάποιο υποφάκελο, για παράδειγμα τον store, πληκτρολογείστε το_domain_του_site_σας/store/το_όνομα_που_δώσατε_στον_φάκελο_του_Prestashop (example.com/store/diax). Πατήστε enter και θα μεταβείτε στο παρακάτω παράθυρο.
  7. Εισάγετε το email και τον κωδικό που θέσατε κατά την εγκατάσταση του PrestaShop και συνδεθείτε στο διαχειριστικό παράθυρο.

IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης