Υποστήριξη
Web Development

Πως να εμφανίσετε την επιλογή Διαβάστε Περισσότερα στα άρθρα της Joomla ιστοσελίδας σας?

Αν τα άρθρα που δημοσιεύετε στην ιστοσελίδα σας δεν έχουν το ίδιο μέγεθος και θα θέλατε να υπάρχει μια ομοιομορφία στον τρόπο που εμφανίζονται μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Διαβάστε Περισσότερα.  

Οι επισκέπτες σας θα βλέπουν ένα μέρος του άρθρου που θα επιλέξετε εσείς σαν εισαγωγή και αν θελήσουν να το διαβάσουν ολόκληρο θα μπορούν να κάνουν κλικ στο κουμπί Διαβάστε Περισσότερα.  Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε τη διαφορά στο άρθρο. 


Joomla Caching Settings


Για να προσθέσετε και εσείς την επιλογή Διαβάστε Περισσότερα σε ένα άρθρο θα πρέπει:  

  • Να μεταβείτε στην καρτέλα Άρθρα και είτε να επεξεργαστείτε ένα ήδη υπάρχον άρθρο σας είτε να δημιουργήσετε ένα νέο άρθρο όπως στην εικόνα παρακάτω: 
  • Joomla Caching Settings

  • Κατά την δημιουργία/επεξεργασία ενός άρθρου αποφασίστε σε ποιο σημείο θα χωριστεί σε εισαγωγή και υπόλοιπο κείμενο.  
  • Κάντε κλικ στο σημείο όπου θέλετε να χωρίσετε το άρθρο και έπειτα κάντε κλικ στο κουμπί ⌄Read More του προγράμματος επεξεργασίας κειμένου.  
  • Θα δείτε μια διακεκομμένη κόκκινη γραμμή, η οποία θα χωρίζει το άρθρο σας σε δύο μέρη. Δηλαδή τα μέρη του άρθρου σας όπου από την γραμμή και πάνω θα εμφανίζεται το κείμενο και από την γραμμή και κάτω θα αποκρυφτεί με την επιλογή Διαβάστε Περισσότερα
  • Μόλις τελειώσετε με την δημιουργία/επεξεργασία του άρθρου σας κάντε κλικ στο κουμπί Save στο επάνω μέρος της σελίδας για να το δημοσιεύσετε/αποθηκεύσετε στην ιστοσελίδα σας.  


Joomla Caching Settings

Αν επισκεφθείτε την σελίδα των άρθρων σας θα παρατηρήσετε ότι πλέον εμφανίζεται μόνο η εισαγωγή του άρθρου ενώ θα έχει προστεθεί ένα κουμπί Διαβάστε Περισσότερα στο σημείο που επιλέξατε να το χωρίσετε σε δύο μέρη. 


Joomla Caching Settings


Εφόσον κάνετε κλικ στο Διαβάστε Περισσότερα θα εμφανιστεί ολόκληρο το άρθρο.


Joomla Caching Settings


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης