Υποστήριξη
Web Development

Drupal Tutorial - Προσθήκη μιας σελίδας Σχετικά με εμάς

Τώρα που έχετε δημιουργήσει και ορίσει την Αρχική σελίδα του ιστοτόπου σας, μπορείτε να προσθέσετε λίγο ακόμα περιεχόμενο φτιάχνοντας τη σελίδα Σχετικά με εμάς (About us) ή μια σελίδα παρουσίασης των Υπηρεσιών που προσφέρετε. 

Η διαδικασία δημιουργίας μιας στατικής σελίδας είναι παρόμοια με αυτή που ακολουθήσατε για τη δημιουργία της Αρχικής σελίδας σας, με κάποιες μικρές διαφορές.

Για να ξεκινήσετε, όπως και πριν, πλοηγηθείτε στο Content > Add Content > Basic Page. Μόλις φορτωθεί η επεξεργασία της βασικής σελίδας, προσθέστε το περιεχόμενο που θέλετε να έχει η σελίδα Σχετικά με εμάς. Μια τέτοια σελίδα θα μπορούσε να δίνει γενικές πληροφορίες στους επισκέπτες σας για το ποιοι είστε και τι κάνετε, το τηλέφωνο σας, το email σας, την διεύθυνση σας ή και την τοποθεσία σας πάνω στο χάρτη. Ακόμη και φωτογραφίες του προσωπικού της επιχείρησης σας και των αρμοδιοτήτων του κάθε ενός θα μπορούσαν να περιληφθούν.

Πριν κάνετε αποθήκευση του περιεχομένου σας, μετακινηθείτε προς τα κάτω και επεκτείνετε την καρτέλα URL path settings. Στο δεξιό μέρος της σελίδας, μπορείτε να καθορίσετε τη διεύθυνση URL για τη συγκεκριμένη σελίδα. Έτσι για τη σελίδα "Σχετικά με εμάς" μπορείτε να πληκτρολογήσετε "about_us". Καλό θα ήταν να το σημειώσετε κάπου γιατί θα το χρειαστείτε αργότερα κατά τη δημιουργία του μενού σας.

Το url που θα επιλεγεί καλό θα είναι να δίνει νόημα για τον άνθρωπο ώστε να καταλαβαίνει κάποιος ακόμη και από το url τι είναι αυτό που βλέπει αλλά και να μπορεί να το απομνημονεύσει.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης