Υποστήριξη
Web Development

Τι είναι τα CMS (π.χ. Joomla, Wordpress, Drupal)?

Το CMS (Content Management System - Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου) είναι διαδικτυακή εφαρμογή η οποία επιτρέπει στον διαχειριστή της εφαρμογής να τροποποιεί online το διαδικτυακό τόπο του (website) και πιο συγκεκριμένα το περιεχόμενο, τα κείμενα, τα videos, τις εικόνες κτλ. Η διαχείριση και οι αλλαγές γίνονται εύκολα και εμφανίζονται αμέσως ώστε να τις βλέπει ο διαχειριστής αλλά και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Οι αλλαγές και οι τροποποιήσεις του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου, μπορούν να γίνουν από οποιονδήποτε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο internet, χωρίς να χρειάζεται να έχει εγκαταστημένα ειδικά προγράμματα και χωρίς ο διαχειριστής να έχει ειδικές γνώσεις. Ένα ενδεικτικό παράδειγμα είναι να προσθέσει ένα νέο κείμενο - αυτό πραγματοποιείτε μέσω ειδικών text editors, WYSIWYG (What you see is what you get), παρόμοιων κειμενογράφων με το Microsoft Word.


Στη Γνωσιακή μας Βάση, μπορείτε να βρείτε πληθώρα άρθρων για τα πιο δημοφιλή CMS:


Εάν θέλετε να φτιάξετε το blog ή το eshop σας με το WordPress, μπορείτε να δοκιμάσετε το hosting της IP.GR σε LiteSpeed web server! Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την LiteSpeed τεχνολογία και για τα συνολικά οφέλη της στις CMS εφαρμογές, πατήστε εδώ.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης