Υποστήριξη
Hosting

Διαχείριση Αρχείων & Καταλόγων - Direct Admin
Μέσω του control panel της ιστοσελίδας σας, upload, μεταφορά, δικαιώματα, password protection

Διαχείριση αρχείων (File Manager)

Στο κυρίως μενού του control panel πατήστε "File Manager". Κάντε κλικ πάνω σε κάποιον φάκελο και θα δείτε τα περιεχόμενα του. Π.χ.

Διαχείριση αρχείων

Για να επιστρέψετε στον προηγούμενο κατάλογο πατήστε " Up a Level".

Αντιγραφή αρχείου

Πηγαίνετε στη θέση που βρίσκεται το αρχείο που θέλετε να αντιγράψετε, επιλέξτε το (στο checkbox) και πατήστε "Add to Clipboard".

Eπιλέξτε τον κατάλογο προορισμού και πατήστε "Copy Clipboard Files here".

Μεταφορά αρχείου

Πηγαίνετε στη θέση που βρίσκεται το αρχείο που θέλετε να μεταφέρετε, επιλέξτε το (στο checkbox) και πατήστε "Add to Clipboard".

Eπιλέξτε τον κατάλογο προορισμού και πατήστε "Copy Clipboard Files here".

Διαγραφή αρχείου/φακέλου

Πηγαίνετε στη θέση που βρίσκεται ο κατάλογος/αρχείο που θέλετε να διαγράψετε, επιλέξτε το (στο checkbox) και πατήστε "Delete".

Ορισμός δικαιωμάτων

Πηγαίνετε στη θέση που βρίσκεται ο κατάλογος/αρχείο του οποίου θέλετε να ορίσετε δικαιώματα, επιλέξτε το (στο checkbox), πληκτρολογήστε το νούμερο των δικαιωμάτων που θέλετε να έχουν (π.χ. 755) και μετά πατήστε "Set Permission".

Δημιουργία αρχείων

Δημιουργία αρχείων

Πηγαίνετε στη θέση που θέλετε να δημιουργήσετε το νέο αρχείο/κατάλογο, πληκτρολογήστε το όνομα του αρχείου/καταλόγου και πατήστε "Create". Αν δημιουργείτε αρχείο, μπορείτε να επιλέξετε το "Html template" αν θέλετε να εισάγετε στο αρχείο σας html tags.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Λόγω των Linux servers που χρησιμοποιεί η IP, θα πρέπει να προσέχετε την ονομασία των αρχείων και των καταλόγων σας. Υπάρχει διαφοροποίηση ανάμεσα σε μικρά και κεφαλαία γράμματα.
Π.χ. Αν έχετε δημιουργήσει το αρχείο myfile.html αλλά στον κώδικά σας το καλείτε ως Myfile.html, τότε θα σας εμφανιστεί μήνυμα λάθους "Page cannot be found".

Upload αρχείων

Πηγαίνετε στον κατάλογο που βρίσκεται το αρχείο που θέλετε να φορτώσετε, πατήστε "Upload files to current directory".

Θα δείτε 8 πεδία. Πατήστε "Browse" για να επιλέξετε το αρχείο/α που θέλετε να φορτώσετε. Αν θέλετε να φορτώνετε πάνω από 8 αρχεία κάθε φορά, πατήστε "Upload even more files" και πατήστε "Upload Files":

Upload αρχείων


Προστασία καταλόγων με password

Στο κυρίως μενού του control panel πατήστε "Directory Password Protection". Αν δεν έχετε κανέναν προστατευμένο κατάλογο, πατήστε το "Find a Directory to Password Protect":

Προστασία καταλόγων με password


Θα δείτε μια λίστα των public_html καταλόγων. Για προστατέψετε έναν κατάλογο με password, πατήστε "Protect" στον κατάλογο που θέλετε να προστατέψετε.

Προστασία καταλόγων με passwordΣτο πλαίσιο που εμφανίζεται, επιλέξτε το checkbox, συμπληρώστε τα πεδία και πατήστε "Save".

Αλλαγή του password προστατευμένων καταλόγων

Στο κυρίως μενού του control panel πατήστε "Directory Password Protection". Θα δείτε μια λίστα των προστατευόμενων καταλόγων. Επιλέξτε αυτό που θέλετε να τροποποιήσετε.

Αλλαγή του password προστατευμένων καταλόγωνΜπορείτε να κάντε αλλαγές στο username, το password ή να αποσύρετε την προστασία password.
IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης