Υποστήριξη
Hosting

Έχω ήδη Hosting σε κάποια εταιρεία. Πως μπορώ να το μεταφέρω σε εσάς?

Το site μου φιλοξενείται από κάποιον άλλο πάροχο. Πώς μπορώ να μεταφέρω τη φιλοξενία του site μου σε σας?

  1. Για να μπορέσετε να φιλοξενήσετε το site σας σε εμάς, θα χρειαστεί να αποκτήσετε κάποια από τα πακέτα φιλοξενίας που παρέχει η IP.GR. Αφού επισκεφθείτε το site μας www.ip.gr, κάνετε κλικ στην επιλογή Εγγραφή και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Εάν έχετε ήδη δικό σας λογαριασμό στο site μας, παραλείψτε αυτό το βήμα.
  2. Στη συνέχεια, αφού ενεργοποιήσετε και ολοκληρώσετε το λογαριασμό σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πακέτα φιλοξενίας μας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα πακέτα στην ενότητα Hosting του site μας. Επιλέξτε αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.
  3. Μόλις ενεργοποιηθεί το νέο πακέτο hosting σας, θα λάβετε το email υποδοχής το οποίο περιέχει όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για τη διαχείρισή του, όπως τα στοιχεία πρόσβασης στο cPanel σας και σύνδεσης με FTP.
  4. Αφού δημιουργήσετε εκ νέου τα email σας και μεταφέρετε τα περιεχόμενα του site σας στο νέο πακέτο φιλοξενίας, για να ολοκληρωθεί η μεταφορά θα πρέπει να γίνει αλλαγή των name servers του domain σας. Μπορείτε να επιλέξετε εκτός από τη φιλοξενία, να μεταφέρετε και το domain σας σε εμάς. Σε αυτή την περίπτωση, αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά του domain, μπορείτε μέσα από το πάνελ διαχείρισης του λογαριασμού σας να αλλάξετε τους name servers του domain σας σε αυτούς που σας παρέχει το νέο σας πακέτο hosting. Διαφορετικά, θα πρέπει να κάνετε τις ίδιες ρυθμίσεις μέσα από το πάνελ διαχείρισης των domains που σας παρέχει ο τρέχων καταχωρητής του domain σας.

Ποιους name servers πρέπει να ορίσω στο domain μου?

Οι name servers διαφοροποιούνται ανάλογα με το πακέτο hosting που θα επιλέξετε και τον server στον οποίο θα εγκατασταθεί το account σας. Η IP.GR διαθέτει μεγάλο αριθμό servers που υποστηρίζονται από διαφορετικούς name servers. Μπορείτε να βρείτε τους name servers του δικού σας πακέτου φιλοξενίας στο email υποδοχής που έχετε λάβει κατά την ενεργοποίηση του πακέτου σας.

Πως μπορώ να αλλάξω τους name servers του domain μου?

Αν το domain σας είναι καταχωρημένο σε εμάς, μπορείτε να αλλάξετε τους name servers του ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες που θα βρείτε εδώ. Εάν το domain σας έχει καταχωρηθεί σε άλλη εταιρία θα χρειαστεί να αλλάξετε τους name servers μέσα από το περιβάλλον διαχείρισης των domains που σας παρέχει η εταιρία αυτή.

Πως μπορώ να μεταφέρω και το domain μου σε εσάς?

Αν επιθυμείτε να μεταφέρετε και το domain σας στην IP.GR, ώστε όλες οι υπηρεσίες που σχετίζονται με το website σας να βρίσκονται συγκεντρωμένες σε ένα λογαριασμό διαχείρισης, μπορείτε να ακολουθήσετε τις σχετικές οδηγίες εδώ.

Έχω μεταφέρει τη φιλοξενία του site μου σε σας, αλλά εμφανίζεται ακόμα από τον προηγούμενο πάροχο. Τι μπορεί να συμβαίνει?

Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί από 3 έως και 48 ώρες ώστε να ενημερωθεί το Μητρώο που διαχειρίζεται το domain σας σχετικά με την αλλαγή στους name servers του domain.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης