Κατοχύρωση   .ελ   domain
Κατοχύρωσε τώρα το δικό σου .ελ domain στην IP.GR
άμεσα, εύκολα, οικονομικά + Δωρεάν Hosting & Email

Τι είναι το .ελ domain?

Μετά την κατάληξη .gr, η κατάληξη .ελ αποτελεί το δεύτερο επίθεμα με ελληνικό προσδιορισμό, για ελληνικά εθνικά domain names. Με την κατάληξη αυτή δηλώνετε στον επισκέπτη της σελίδας σας πως πρόκειται να μεταβεί σε ένα site με ελληνικό περιεχόμενο και ενδεχομένως προέλευση.

Με το .ελ domain δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τόσο ελληνικούς όσο και λατινικούς χαρακτήρες στο πρόθεμα (sld), όμως όχι ταυτόχρονα.

Με την καταχώρηση domain names όπως το .gr και πλέον το .ελ, μπορείτε να έχετε πολύ σημαντικά οφέλη, αξιοποιώντας τα τόσο για επαγγελματικούς όσο και για προσωπικούς σκοπούς.

Γιατί να κατοχυρώσω ένα .ελ domain?

Το επίθεμα .ελ δίνει την ευκαιρία να τονίσετε τον ελληνικό χαρακτήρα της ιστοσελίδας σας.

Βρείτε το domain που σας ταιριάζει!
Αν το όνομα που πάντα θέλατε είναι ήδη δεσμευμένο για την κατάληξη .gr .com ή και για άλλα δημοφιλή gTLDs, τότε έχετε την ευκαιρία σας. Αν το βρείτε διαθέσιμο μπορείτε να το αποκτήσετε και να εκμεταλευτείτε την δυνατότητα που σας παρέχεται.

Προστατέψτε το brand name σας
Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να καταχωρήσει κάποιος ένα .ελ domain, είναι για να προστατέψει την επωνυμία του. Μην αφήσετε τους ανταγωνιστές σας να αποκτήσουν παρόμοιο ελληνικό domain με το δικό σας, με κατάληξη .ελ, καθότι αυτό μπορεί μακροπρόθεσμα να σας ζημιώσει επιχειρηματικά.

Χτίστε το δικό σας κοινό ή τη δική σας βάση πελατών
Ενισχύετε την παρουσία σας στον Ελληνικό χώρο με το .ελ domain σας, χτίζοντας το δικό σας κοινό ή τη δική σας βάση πελατών. Δημιουργήστε μια σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό καθώς ένα άτομο ή οργανισμός που έχει έδρα την Ελλάδα, είναι πολύ πιο πιθανό να εμπιστευτεί μια ιστοσελίδα με κατάληξη .ελ

Αγορά .ελ domain

Μπορείτε να αποκτήσετε domain name με κατάληξη .ελ μόνο με 6.25 € ευρώ το χρόνο.
Δείτε όλες τις νέες καταλήξεις domain που είναι διαθέσιμες για καταχώρηση από την IP.GR κάνοντας κλικ εδώ

Web hosting για το .ελ domain σας

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε το δικό σας πακέτο web hosting για το .ελ domain σας, επισκεφθείτε τη σελίδα Hosting του site μας, στην οποία θα βρείτε αναλυτικά όλα τα προσφερόμενα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

Web hosting για το .ελ domain σας
Business hosting για το .ελ domain σας
Semi Dedicated hosting για το .ελ domain σας

IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης