Προ-κατοχύρωση

Pre register

Κάντε δικά σας χρήσιμα domains σε κανονική τιμή!

Με την προ-κατοχύρωση, μπορείτε να αποκτήσετε τα domains που επιθυμείτε σε κανονικές τιμές. Κάντε τώρα τις παραγγελίες σας για τα domain της αρεσκείας σας, προτού αυτά γίνουν ευρέως διαθέσιμα, προ-κατοχυρώνοντάς τα άμεσα. Μόλις αρχίσει η γενική διάθεση των domains, θα επιχειρήσουμε αυτόματα να κατοχυρώσουμε όλα τα domains που έχετε επιλέξει, δίνοντάς σας την ευκαιρία να τα αποκτήσετε άμεσα.

Η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσετε τα domains της αρεσκείας σας

Τα νέα TLDs περνάνε συνήθως από μια σειρά φάσεων μέχρι να γίνουν διαθέσιμα στο ευρύ κοινό. Η τελευταία από αυτές τις φάσεις πριν την Γενική Διάθεση είναι η Προ-κατοχύρωση.

Η προ-κατοχύρωση σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τις παραγγελίες για τα domain σας σε σειρά προτεραιότητας πριν τη Γενική Διάθεση των domains. Μόλις αρχίσει η γενική διάθεση, θα γίνει προσπάθεια να κατοχυρωθούν τα domain για τα οποία έχει γίνει παραγγελία κατά τη φάση της Προ-κατοχύρωσης όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτό σας εξασφαλίζει μεγαλύτερες πιθανότητες να αποκτήσετε το domain που επιθυμείτε.

Τα domains για τα οποία θα υπάρξουν πολλαπλές παραγγελίες σε αυτή τη φάση, είτε θα τεθούν σε κλειστή δημοπρασία μεταξύ όσων έχουν κάνει παραγγελία, είτε θα εκτελεστούν οι παραγγελίες για την κατοχύρωσή τους με σειρά. Σε όσους δεν καταφέρουν να κατοχυρώσουν το domain για το οποίο υπέβαλαν παραγγελία, θα επιστραφούν τα τέλη κατοχύρωσης.


Χρονοδιάγραμμα φάσεων gTLDs

Τα λογότυπα Internet Promotions και IP.GR είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της IP.GR  |  IP.GR web hosting and domain registration services in Greece