Έκδοση για κινητές συσκευές
Mobile website στη διεύθυνση m.ip.gr

mobile site ip.gr

H mobile έκδοση του site μας βρίσκεται στη διεύθυνση

http://m.ip.gr

H IP.GR παρουσιάζει το νέο της site για κινητές συσκευές.

Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει πάντα αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της και αυτό το επιβεβαιώνουν οι χιλιάδες αφοσιωμένοι πελάτες μας. Με ματιά λοιπόν στις μελλοντικές εξελίξεις και λαμβάνοντας υπόψιν μας το όλο και περισσότερο διευρυνόμενο ποσοστό των χρηστών που προτιμούν να χρησιμοποιούν το έξυπνο κινητό τους τηλέφωνο για τη διεκπεραίωση των εργασιών τους, δημιουργήσαμε το νέο μας mobile site, για να σας παρέχουμε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε, με ταχύτητα και ασφάλεια.

Σε ένα νέο και απλοποιημένο περιβάλλον, μπορείτε να κάνετε ακριβώς ότι θα κάνατε και μέσα από το ολοκληρωμένο site της IP. Μπορείτε να καταχωρείτε νέα ονόματα χώρου και να επιλέγετε πακέτα συνδρομών φιλοξενίας, να ανανεώνετε και να διαχειρίζεστε τα ονόματα και τις συνδρομές που έχετε ήδη στην κατοχή σας. Επιπρόσθετα, το mobile site σας προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής κάρτας της πληρωμές για τις παραγγελίες σας.

   mobile site login    mobile site whois    mobile site menu

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο mobile site μας, απλώς πληκτρολογώντας στο φυλλομετρητή του κινητού σας τηλεφώνου τη διεύθυνση της IP, http://m.ip.gr. Η χρήση του κινητού site δεν απαιτεί κανένα άλλο προεγκατεστημένο λογισμικό και είναι συμβατή με οποιαδήποτε έκδοση λογισμικού από τις iOS 4.1, Android 2.2 και μετέπειτα.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε σήμερα το mobile site μας και να μας μεταφέρετε τις εμπειρίες και τις παρατηρήσεις σας. Περιμένουμε τα σχόλιά σας στις σελίδες της IP σε Facebook και Τwitter.

Επιπρόσθετα, καθώς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την αναβαθμιση του λογισμικού και των λειτουργιών του, περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας σχετικά με τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίσατε στο info@ip.gr.
Τα λογότυπα Internet Promotions και IP.GR είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της IP.GR  |  IP.GR web hosting and domain registration services in Greece