Φτιάξε το Blog ή το Eshop σου με το WordPress, ξεκινώντας με μόλις 1€

WordPress Hosting
Website E-shop Blog
Ασφάλεια Ταχύτητα SEO
 
Βελτίωσε την ταχύτητα της ιστοσελίδας σου με την τεχνολογία LiteSpeed για κορυφαίες επιδόσεις και καλύτερο SEO!
NVMe SSD δίσκοι για ταχύτατη μεταφορά δεδομένων + 7 Ημερήσια + 4 Εβδομαδιαία backups με δυνατότητα επιλεκτικής επαναφοράς Άμεσο αντίγραφο του λογαριασμού σου για ευελιξία σε αναβαθμίσεις και δοκιμές Η βέλτιστη λύση στην προστασία των emails από ιούς και spam Ότι καλύτερο για επιχειρήσεις! Πρόσθετοι πόροι σε + RAM  + I/O  + IOPS  + Entry Processes
 

Ταχύτητα

Βελτίωσε την ταχύτητα της ιστοσελίδας σου χρήση της τεχνολογίας LiteSpeed για κορυφαίες επιδόσεις!

Ασφάλεια

Συνεχής έλεγχος από τα antivirus του server
+ Advanced Email Protection

SEO

Γρηγορότερο site σημαίνει και καλύτερο SEO.
Βελτίωσε το Ranking της σελίδας σου και αύξησε τις πωλήσεις του E-shop σου!

Backups

Συνοδεύεται με δωρεάν πιστοποιητικό ασφαλείας SSL
+ Business Care Pack
+ Business Backup!

Αναβαθμίσεις

Αυτοματοποίησε τις αναβαθμίσεις της εφαρμογής σου με παράλληλη λήψη Backup για να έχεις πάντοτε την εφαρμογή σου στην τελευταία έκδοσή της.

Συχνές ερωτήσεις
Γιατί 1 ευρώ?

Η τιμή του ενός ευρώ αφορά στο πακέτο Value NVMe της σειράς Business Line για τον πρώτο μήνα της συνδρομής. Πρόκειται για μια πολύ χαμηλή τιμή προκειμένου με οικονομικό τρόπο να μπορέσει κανείς να δοκιμάσει την τεχνολογία LiteSpeed μέσα από τους Servers της εταιρείας μας. Η υπηρεσία δεν διατίθεται εντελώς δωρεάν καθότι δεν στοχεύει στο να αποτελέσει μια υπηρεσία δοκιμών, αντιθέτως σκοπός είναι να επιλέγει τελικά αυτή η υπηρεσία για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας του ενδιαφερόμενου.

Τι είναι ο LiteSpeed server?

Ο LiteSpeed server είναι ένας Web Server όπως ο Apache και ο Nginx. Βασικό του χαρακτηριστικό είναι η ταχύτητα στο σερβίρισμα σελίδων και αυτός είναι ο βασικός λόγος που έχει επιλεγεί από την εταιρεία μας. Σε Benchmarks που μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο, μπορεί να δει συγκριτικά ως προς τον Apache web server και τον Nginx web server.

Ένα δεύτερο κριτήριο για την επιλογή του είναι η μεγάλη συμβατότητα με τον Apache Web Server. Επειδή ο Apache web server είναι θα λέγαμε ο πλέον κλασσικός και πιο ευρέως χρησιμοποιούμενος web server παγκοσμίως, είναι ευτυχές ότι ο LiteSpeed server επιτυγχάνει συμβατότητα με τις εντολές του Apache web server καθότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί εύκολα κανείς να μεταβεί σε μια πολύ πιο γρήγορη υποδομή χωρίς να χρειαστεί να κάνει μεταβολές στον κώδικα της εφαρμογής του.

WordPress + LiteSpeed

Το WordPress συνεργάζεται αρμονικά με τον LiteSpeed web server. Υπάρχει και ειδικό caching plugin για το WordPress (LiteSpeed Cache) μέσω του οποίου γίνεται πλήρης εκμετάλλευση των χαρακτηριστικών του LiteSpeed web server από το WordPress. Φυσικά αν κάνετε χρήση κάποιου άλλου plugin για caching, μπορείτε να διατηρήσετε αυτό που έχετε ήδη και δεν είναι υποχρεωτική η χρήση του LiteSpeed Cache.

Καλύτερη ασφάλεια

- Built in captcha: Λειτουργία μηχανισμού reCaptcha για καλύτερη προστασία από bots και ενδεχόμενες επιθέσεις.

- Web Application Firewall: Ο LiteSpeed web server έχει ενσωματωμένους δικούς του μηχανισμούς ασφαλείας για να αποκόπτει κακόβουλες συνδέσεις. Επίσης έχει συμβατότητα με mod_security rules Owasp, Atomicorp, Comodo and CloudLinux Imunify360 και συνεργάζεταια αρμονικά με το CSF (ConfigServer Security & Firewall).

Αυτόματες αναβαθμίσεις

Μέσω του μηχανισμού αυτόματης εγκατάστασης μπορείτε να επιλέξετε να γίνονται αυτόματες αναβαθμίσεις στην ιστοσελίδα σας. Μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να αναβαθμίζονται είτε σε όλες οι εκδόσεις του WordPress σας είτε μόνο οι minor εκδόσεις προκειμένου να κάνετε τις major με επίβλεψη. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε αν θα αναβαθμίζονται αυτόματα και τα plugins και τα themes του WordPress.

;

Είτε επιλέξετε αυτόματες αναβαθμίσεις είτε τις κάνετε με επίβλεψη (χειροκίνητα αλλά πάντα μέσω του μηχανισμού αυτόματης εγκατάστασης), ο μηχανισμός αυτόματης εγκατάστασης απλοποιεί κατά πολύ την διαδικασία αναβάθμισης του WordPress σας, κάτι το οποίο για διαχειριστές ιστοσελίδων που δεν έχουν υψηλή τεχνική κατάρτιση, είναι ιδιαίτερα βοηθητικό.

Σε κάθε αυτοματοποιημένη ή χειροκίνητη αναβάθμιση, ο μηχανισμός αυτόματης εγκατάστασης λαμβάνει και αυτοματοποιημένο backup ασφαλείας, οπότε αν κάτι δεν λειτουργήσει σωστά μετά την αναβάθμιση, μπορείτε με το πάτημα ενός κουμπιού να επαναφέρετε την προηγούμενη έκδοση της ιστοσελίδας σας. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ευκολία καθότι απαλλάσσει αυτομάτως τον διαχειριστή από το άγχος ενδεχόμενης αποτυχίας κατά την αναβάθμιση.

Εξωτερικά backups

Παρέχεται η δυνατότητα λήψης backup των εφαρμογών σας σε εξωτερικό μέσο αποθήκευσης. Για παράδειγμα μπορείτε να παίρνετε τακτικά backup στο dropbox account σας ή στο google drive ή ακόμη και με ftp αν έχετε κάποιο εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο προσπελάσιμο μέσω ftp. Η λειτουργικότητα αυτή επιτυγχάνεται μέσω του μηχανισμού αυτόματης εγκατάστασης, όπου με μεγάλη ευκολία μπορείτε να ορίσετε το χώρο που θα αποθηκεύονται τα backups της εφαρμογής σας.

Η ύπαρξη backup σε εξωτερικό χώρο που είναι παράλληλα συγχρονισμένο με τον μηχανισμό αυτόματης εγκατάστασης, επιτυγχάνει σημαντική ευελιξία, ασφάλεια και λιγότερο διαχειριστικό άγχος για τον ιδιοκτήτη ή/και διαχειριστική μιας ιστοσελίδας. Συνδυαστικά λαμβάνεται στιγμιαίο backup πριν από κάθε σημαντική ενέργεια, όπως π.χ. η αναβάθμιση του WordPress και συγχρόνως το backup αυτό βρίσκεται εκτός server και σε αποθηκευτικό χώρο του δικού σας ελέγχου, από όπου μπορεί να γίνει αυτοματοποιημένη επαναφορά (restore) με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η μεγάλη αυτοματοποίηση στην λήψη και επαναφορά backup σε εξωτερικό αποθηκευτικό μέσο αλλά και τοπικά, απλοποιεί κατά πολύ τις διαδικασίες συντήρησης ενός διαδικτυακού τόπου φτιαγμένο σε WordPress.

Staging περιβάλλον

Αν θέλετε να φτιάξετε μια νέα έκδοση της σελίδα σας ή να κάνετε δοκιμές στην ήδη υπάρχουσα, χωρίς να θέλετε να επηρεάσετε την λειτουργική εγκατάσταση, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα staging περιβάλλον στο οποίο τοποθετείται κλώνος της τρέχουσας εφαρμογής και στο οποίο μπορείτε να κάνετε όλες τις δοκιμές που επιθυμείτε. Αν οι αλλαγές σας στεφθούν με επιτυχία μπορείτε να περάσετε τις τροποποιήσεις (push) στο live περιβάλλον με το πάτημα ενός κουμπιού.

Όλα αυτά γίνονται με αυτοματοποιημένο τρόπο με με μόλις μερικά κλικ, μέσω του μηχανισμού αυτόματης εγκατάστασης, εξοικονομώντας σημαντικό χρόνο στο διαχειριστή και προσθέτοντας σημαντική διευκόλυνση σε ενέργειες που αλλιώς θα φάνταζαν πολύ δύσκολες.