Aν δεν εμφανίζεται σωστά το email πατήστε εδώ.

IP.GR  Domain names & Web hosting
Ο λογαριασμός μου Domain names Web Hosting Reseller Υποστήριξη Επικοινωνία

Αγαπητέ πελάτη,
.camera .gallery .graphics .lighting & .photography

Στις 12/02/2014 και μετά τις 15:00, θα μπορείτε να επιλέξετε πλέον το όνομα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας απαιτήσεις, χρησιμοποιώντας μια από τις καταλήξεις: .camera, .gallery, .graphics, .lighting, και .photography.

Νέες καταλήξεις για τους λάτρεις της φωτογραφίας και των γραφικών

To Internet μετατρέπεται με ραγδαίους ρυθμούς σε ένα εποπτικό κυρίως μέσο. Το περιεχόμενο που διακινείται κατά κύριο λόγο μέσω του διαδικτύου είναι πλέον οι εικόνες, οι φωτογραφίες και τα video. Οι νέες καταλήξεις είναι εδώ για να δώσουν σε όλους εσάς που ασχολείστε με την εικόνα και τα ψηφιακά μέσα, την κατάλληλη ώθηση για την προώθηση και διεύρυνση των δραστηριοτήτων σας!

Οι καταλήξεις αυτές απευθύνονται όχι μόνο σε επαγγελματίες φωτογράφους, γραφίστες και σχεδιαστές, αλλά και σε όλους όσους αγαπούν τη φωτογραφία, έχουν τη δική τους διαδικτυακή έκθεση ή είναι καλλιτέχνες και αναζητούν τον κατάλληλο τρόπο να προβάλουν τις δημιουργίες τους.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.equipment

Το .equipment θα είναι πλέον διαθέσιμο από τις 12/02/2014.

Ανεξάρτητα από το επάγγελμά σας, δύσκολα μπορείτε να δουλέψετε χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία. Οι μηχανικοί χρειάζονται τους υπολογιστές τους, οι καλλιτέχνες τη σμίλη, τα πινέλα και τα χρώματά τους και οι αγρότες τα ..τρακτέρ τους! Δεν παίζει ρόλο η φύση της δουλειάς μας, όλοι χρειαζόμαστε τον κατάλληλο εξοπλισμό (equipment) για να εργαστούμε.

Με τέτοια επιρροή σε όλους τους εργασιακούς τομείς, το domain αυτό ταιριάζει σε επιχειρήσεις κάθε είδους. Ειδικά για εσάς που εμπορεύεστε εργαλεία και μηχανήματα, ένα domain με κατάληξη .equipment θα ενισχύσει την παρουσία σας στο Internet και θα δώσει τη δυνατότητα στους μελλοντικούς σας πελάτες να σας εντοπίζουν πολύ πιο εύκολα!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.estate

Λένε ότι όταν ψάχνει κανείς για ακίνητο ένα πράγμα θα πρέπει να προσέξει πάνω από όλα – την τοποθεσία. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στον κόσμο του διαδικτύου! Επομένως εσείς τι διεύθυνση θα χρησιμοποιήσετε για την ιστοσελίδα σας?

Είναι ζωτικής σημασίας για τις ιστοσελίδες των μεσιτικών γραφείων να μπορούν να εντοπιστούν εύκολα και η κατάλληλη διεύθυνση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Τώρα για πρώτη φορά οι κτηματομεσιτικές επιχειρήσεις έχουν τη δική τους κατάληξη .estate, για να προωθήσουν τις δραστηριότητές τους στο επόμενο επίπεδο!

Από τις 12/02/2014, βιαστείτε να αποκτήσετε το δικό σας .estate domain πριν καταχωρηθούν όλα!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η επιτυχία του .guru

Η επιτυχία .guru

Οι .guru μας αυξάνονται διαρκώς!

Η κατάληξη .guru ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Δεκάδες χιλιάδες domains με αυτή την κατάληξη έχουν καταχωρηθεί ήδη σε όλο τον κόσμο, με τέτοια ταχύτητα που ..προβλημάτισε και στεναχώρησε τους πραγματικούς Ινδούς Guru(!), οι οποίοι θα πρέπει πλέον να μοιράζονται αυτό τον τιμητικό για εκείνους τίτλο με πολύ ακόμη κόσμο!

Εσείς σε τι είστε... .guru?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επόμενες ημερομηνίες που πρέπει να προσέξετε:

14 Φεβρουαρίου: έρχονται τα .sexy και .tattoo.

19 Φεβρουαρίου: διαθέσιμες θα είναι οι καταλήξεις .construction, .contractors, .directory, .kitchen, .land, .technology και .today,

26 Φεβρουαρίου: θα μπορείτε πλέον να καταχωρείτε domain με καταλήξεις .diamonds, .enterprises, .tips και .voyage!

Βρείτε τώρα το δικό σας domain ανάμεσα στις νέες και τις υπάρχουσες καταλήξεις! Η παρουσία σας στο Ίντερνετ είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη για κάθε σας δραστηριότητα και το κατάλληλο όνομα είναι το πρώτο και το πιο σημαντικό βήμα για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου website!

Follow us:        Visit our youtube channel   Find us on linkedin    Follow us on g+

IP.GR, Ι. Δραγούμη και Βαμβακά 1, 6ος όροφος.
Τηλ: 2310-237443, Email: info@ip.gr - Copyright © 2014 IP.GR All rights reserved.