Μετάφερε τις υπηρεσίες σου στην IP.GR
Domain names | Web HostingΑναζητάς νέα εταιρεία φιλοξενίας για την ιστοσελίδα σου;

Επίλεξε το πακέτο hosting που σου αρέσει κι εμείς θα μεταφέρουμε δωρεάν την ιστοσελίδα σου σε αυτό.


Πακέτα Hosting

 

Μετάφερε τα domains σου στην IP.GR!

Κέρδισε -20% έκπτωση στην επόμενη ανανέωση για κάθε .gr domain που μεταφέρεις στην IP.GR.


Domain NamesΓιατί στην IP.GR;

Γιατί μας ενδιαφέρει πάνω απ'όλα να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες με τους οποίους να μοιραζόμαστε μια ειλικρινή και ανταποδοτική σχέση.

Η βασική μας φιλοσοφία είναι να στηρίζουμε τις σχέσεις με τους συνεργάτες μας στην ειλικρίνεια και τον αλληλοσεβασμό και μέσα σε αυτό το πλαίσιο προσπαθούμε να διατηρήσουμε την υπηρεσία μας ανταγωνιστική και αξιόπιστη.

 • Μαζί από το 2000

  Έχοντας συνεχή παρουσία στον χώρο από το 2000 που ιδρύθηκε η εταιρεία μας, αναπτυσσόμαστε και εξελισσόμαστε συνεχώς ακολουθώντας τις προκλήσεις των τεχνολογικών εξελίξεων στο χώρο του διαδικτύου. Η στήριξη των πελατών μας και η αμοιβαία εκτίμηση, μας επιτρέπει να οραματιζόμαστε το μέλλον με αισιοδοξία και να διαμορφώνουμε νέες και καινοτόμες υπηρεσίες.

 • Ασφάλεια

  Η ασφάλεια των συστημάτων και η συνεχής επίβλεψή και αναβάθμισή τους, αποτελούν την βασική μας προτεραιότητα και εργαζόμαστε αδιάκοπα σε αυτόν τον τομέα, προκειμένου να επιτρέψουμε και στους συνεργάτες να αισθάνονται ασφαλείς μέσα από τη σχέση που μας διέπει.

 • Άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη

  Η αμεσότητα στην επικοινωνία αποτελεί μια από τις βασικότερες παροχές προς τους πελάτες μας και ίσως ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να επιλέξει κανείς τη συνεργασία με την εταιρεία μας.

  Η άμεση και ποιοτική ανταπόκριση σε αιτήματα πελατών, είτε πρόκειται για θέματα υποστήριξης είτε για άλλα θέματα υπηρεσιών, ήταν εξαρχής, παραμένει και θα είναι και στο μέλλον, η βασική μας προτεραιότητα.

 • Τιμές

  Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διατηρούμε τις τιμές των υπηρεσιών μας όσο πιο προσιτές και σταθερές γίνεται με βασικό γνώμονα πάντα τη βέλτιστη ποιότητα!

 • Ποιότητα υπηρεσιών

  Η αδιάλειπτη λειτουργία των υπηρεσιών, ο συνεχής εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση των υποδομών, καθώς και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού, είναι κάποιοι από τους παράγοντες που συντελούν σημαντικά στην εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών που μπορεί κανείς να ωφεληθεί συνεργαζόμενος με την εταιρεία μας.

IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης