IP.GR - γιατί να μας προτιμήσετε
Παροχή υπηρεσιών διαδικτύου, συνδρομές φιλοξενίας - web hosting, καταχώρηση domain names

Είμαστε μια υπαρκτή επιχείρηση με μακρόχρονη εμπειρία.

Σας φαίνεται παράξενο? Κι όμως στον κόσμο του Διαδικτύου τίποτα δε θεωρείται δεδομένο! Υπάρχουν πολλές “οικιακές επιχειρήσεις” ή επιχειρήσεις φαντάσματα, τις οποίες μπορεί να εμπιστευθείτε για την εξυπηρέτηση σας και να πέσετε θύμα απάτης, ή να μην έχετε καμία εγγύηση για το πόσο διάστημα θα υπάρχουν και θα σας παρέχουν την υπηρεσία που έχετε αγοράσει. Σε αντίθεση με τις επιχειρήσεις αυτές, η IP.GR, εκτός από καταξιωμένη και δημοφιλής επιχείρηση, έχει και φυσική υπόσταση. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη, στη διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη και Βαμβακά 1, στον 6ο όροφο, να μας γνωρίσετε από κοντά και να συζητήσουμε μαζί την υλοποίηση της δικής σας ιδέας και τις δικές σας, ξεχωριστές ανάγκες.

Εκτός αυτού, η δραστηριότητά μας στο χώρο μετρά ήδη περισσότερα από 14 χρόνια, τα οποία ευελπιστούμε να γίνουν ακόμη περισσότερα, πάντοτε χάρη στη δική σας εμπιστοσύνη και υποστήριξη. Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους με γνώσεις, εξειδίκευση, πολυετή εμπειρία στις νέες τεχνολογίες, και φυσικά τη διάθεση να σας ακούσουν και να προτείνουν για εσάς την καλύτερη δυνατή λύση για την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Και φυσικά, φέρουμε πιστοποίηση από όλους τους φορείς που είναι αρμόδιοι για την εποπτεία των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας, όπως η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και το Ευρωπαϊκό Μητρώο Ονομάτων EURid.

Έχουμε την τεχνολογική υποδομή και την τεχνογνωσία για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε σας ανάγκη.

Με servers σε ελληνικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά cloud data centers, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη, χωρίς διακοπές και με την ποιότητα που αποτελεί κριτήριο για κάθε υπηρεσία που παρέχει η IP.GR. Και φυσικά, είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα για να σας προσφέρουμε τις συμβουλές και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους δικούς σας στόχους.

Εκτός από τη φιλοξενία και τις επιπρόσθετες υπηρεσίες, η IP.GR διαθέτει on line σύστημα διαχείρισης για όλα τα domain (.gr .eu .com κτλ) με τα αντίστοιχα μητρώα, ώστε οι αιτήσεις για την καταχώρηση των ονομάτων και οι όποιες αλλαγές θελήσετε να πραγματοποιήσετε στα domain names σας να υποβάλλονται στο αντίστοιχο μητρώο σε πραγματικό χρόνο.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία.

Είτε πρόκειται για τεχνική υποστήριξη πάνω σε κάποιο ζήτημα που αντιμετωπίζετε, είτε έχετε κάποια απορία που πρέπει να ξεδιαλύνετε ή απλώς χρειάζεστε μια συμβουλή για να κινηθείτε προς την σωστή κατεύθυνση, είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία. Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή, 09:00 με 17:00 και μπορείτε ακόμη να επικοινωνείτε μαζί μας κάθε ώρα της ημέρας ηλεκτρονικά, μέσω email. Στείλτε μας τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις σας και εμείς θα βρούμε την κατάλληλη λύση για εσάς.

Σας διασφαλίζουμε ακόμη ότι δε θα μείνετε ποτέ χωρίς ενημέρωση. H IP.GR αποστέλλει αυτόματα ενημερωτικά emails 90, 60, 30, 20, 10 και 5 ημέρες πριν την λήξη συνδρομών και domain, ώστε να μπορέσετε να τα ανανεώσετε εγκαίρως. Εκτός από τα ενημερωτικά email, ειδοποιήσεις λαμβάνετε και με sms. Ετσι, ακόμη και αν δεν ελέγχετε τακτικά τα emails σας, δεν κινδυνεύετε να χάσετε τα domain σας λόγω μη έγκαιρης ανανέωσης.

Επιπλέον παροχές.

Ποιος είναι ο στόχος μας? Μα φυσικά να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την υποστήριξη της διαδικτυακής σας δραστηριότητας. Για το λόγο αυτό, με κάθε υπηρεσία που αποκτάτε από την IP.GR, έχετε στη διάθεσή σας πολλές ακόμη επιπρόσθετες δυνατότητες, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε τίποτα παραπάνω! Για παράδειγμα, με κάθε domain που κατοχυρώνετε στην IP.GR, έχετε επιπλέον domain forwarding, domain parking, υπηρεσίες DNS control, email forwarding και φυσικά το δικό σας εντελώς δωρεάν πακέτο φιλοξενίας, για να ξεκινήσετε τη δημιουργία της δικής σας σελίδας τώρα και να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας μοναδικό email!

Με τη συνδρομή φιλοξενίας σας, έχετε επίσης πολλές επιπρόσθετες λειτουργίες, το δικό σας panel διαχείρισης, πολλές δωρεάν εφαρμογές έτοιμες για εγκατάσταση και πολλά έτοιμα scripts για να σας βοηθήσουν στην κατασκευή και λειτουργία του δικού σας site. Κάντε τη δοκιμή – αποκτήστε και εσείς τη δική σας υπηρεσία από την IP.GR και ανακαλύψτε όλα τα επιπλέον χαρακτηριστικά που έχετε στη διάθεσή σας!

Τα δεδομένα σας είναι απολύτως ασφαλή με την IP.GR.

Κάθε δεδομένο που εισάγετε στο site της IP.GR, είτε πρόκειται για προσωπικά στοιχεία ή στοιχεία συναλλαγών, μεταφέρεται σε εμάς μέσω ασφαλούς σύνδεσης, με κρυπτογράφηση SSL. Επίσης, δε διατηρούμε βάση με τα δεδομένα των πιστωτικών καρτών των πελατών μας. Τέλος, φροντίζουμε αδιάλειπτα ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να είναι προστατευμένα ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα και με τις διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας.

Κόστος και πληρωμές.

Προσπαθούμε σε κάθε περίπτωση να κρατάμε το κόστος των υπηρεσιών μας στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο και με τα καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Επιπλέον, όλα μας τα πακέτα ακολουθούν διαβαθμίσεις, ώστε οι πελάτες μας να πληρώνουν ακριβώς τα χρήματα εκείνα που είναι απαραίτητα ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες τους και τίποτα περισσότερο. Αν η σελίδα σας δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις σε πόρους, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα αρχικά μας πακέτα σε πολύ προσιτή τιμή. Εάν πάλι διαχειρίζεστε ένα website, το οποίο έχει πολύ αυξημένη χρήση πόρων, θα επιλέξουμε μαζί το κατάλληλο πακέτο και για τη δική σας λειτουργία, στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Όσον αφορά τον τρόπο πληρωμής, σας προσφέρουμε για τη δική σας εξυπηρέτηση εναλλακτικές λύσεις. Εάν χρησιμοποιείτε πιστωτική κάρτα και επιθυμείτε η συναλλαγή σας να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε την υπηρεσία που επιθυμείτε από την IP.GR. Αν είστε επιφυλακτικοί με τη χρήση του “πλαστικού χρήματος” ή αντί αυτού προτιμάτε οι συναλλαγές σας να πραγματοποιούνται μέσω web banking, τότε μπορείτε να κάνετε πληρωμή ή μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό, σε μια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες. Εάν πάλι προτιμάτε να ολοκληρώνετε τις αγορές σας με τον..παραδοσιακό τρόπο, μπορείτε να μας επισκεφθείτε στα γραφεία μας και να αποκτήσετε άμεσα την υπηρεσία που επιθυμείτε.

Συνεργαστείτε μαζί μας και κερδίστε!

Κάθε πελάτης μας έχει ιδιαίτερη μεταχείριση και απολαμβάνει ποιοτικές υπηρεσίες, με την υποστήριξη και την εγγύηση της IP.GR. Μεταφέρετε τώρα το .gr domain σας στην IP.GR και ανανεώστε το κατά τη λήξη του μόνο με 19.18 ευρώ. Επιπλέον, για τους πελάτες μας που μας δείχνουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη και συνεργάζονται μαζί μας για περισσότερα από ένα ονόματα και συνδρομές, υπάρχουν κλιμακωτά εκπτώσεις που φτάνουν έως και 20% και ειδικά προνόμια. Τέλος, μπορείτε να γίνετε άμεσος συνεργάτης μας, μεταπωλώντας τις αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας και εκμεταλλευτείτε τον εξοπλισμό και τις δυνατότητες που σας παρέχει η IP.GR, σε χαμηλό κόστος σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και το πελατολόγιό σας.

Μπορείτε να ανοίξετε ένα λογαριασμό στην IP και να αποκτήσετε άμεσα τις παραπάνω δυνατότητες κάνοντας κλικ εδώ.

Τα λογότυπα Internet Promotions και IP.GR είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της IP.GR  |  IP.GR web hosting and domain registration services in Greece