< >
.gr domain - Απόκτησέ το δωρεάν μαζί με hosting!
Ενημερώσου τώρα!
.gr domain - Προσφορά για νέα domains, μόνο με 12.90 €
Κατοχύρωσε τώρα!

IP.GR - γιατί να μας προτιμήσετε
Παροχή υπηρεσιών διαδικτύου, συνδρομές φιλοξενίας - web hosting, καταχώρηση domain names

Είμαστε μια υπαρκτή επιχείρηση με μακρόχρονη εμπειρία.

Η IP.GR, μετρά ήδη περισσότερα από 23 χρόνια εκτός από καταξιωμένη και δημοφιλής επιχείρηση, έχει και φυσική υπόσταση. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη, στη διεύθυνση: Ίωνος Δραγούμη και Βαμβακά 1, στον 6ο όροφο, να μας γνωρίσετε και να συζητήσουμε την υλοποίηση της δικής σας ιδέας.

Έχουμε την υποδομή και την τεχνογνωσία για κάθε σας ανάγκη.

Με servers σε ελληνικά και ευρωπαϊκά cloud data centers, είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη, χωρίς διακοπές και με την ποιότητα που αποτελεί κριτήριο για κάθε υπηρεσία που παρέχει η IP.GR.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία.

Είτε πρόκειται για τεχνική υποστήριξη πάνω σε κάποιο ζήτημα που αντιμετωπίζετε, είτε έχετε κάποια απορία που πρέπει να ξεδιαλύνετε ή απλώς χρειάζεστε μια συμβουλή προς την σωστή κατεύθυνση, είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία. Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή, 09:00 με 17:00 και κάθε άλλη ώρα της ημέρας μέσω email. Επίσης δε θα μείνετε ποτέ χωρίς ενημέρωση καθώς η IP.GR αποστέλλει αυτόματα ενημερωτικά emails και sms, 90, 60, 30, 20, 10 και 5 ημέρες πριν την λήξη συνδρομών και domain

Επιπλέον παροχές.

Με κάθε υπηρεσία που αποκτάτε από την IP.GR, έχετε στη διάθεσή σας πολλές ακόμη επιπρόσθετες δυνατότητες , χωρίς επιπλέον χρεώσεις, όπως domain forwarding, domain parking, υπηρεσίες DNS control, email forwarding, δωρεάν πακέτο φιλοξενίας και μοναδικό email, panel διαχείρισης, δωρεάν εφαρμογές έτοιμες για εγκατάσταση και έτοιμα scripts για να σας βοηθήσουν στην κατασκευή και λειτουργία του δικού σας site!

Τα δεδομένα σας είναι απολύτως ασφαλή.

Κάθε δεδομένο που εισάγετε στο site μας, είτε πρόκειται για προσωπικά στοιχεία ή στοιχεία συναλλαγών, μεταφέρεται σε εμάς μέσω ασφαλούς σύνδεσης, με κρυπτογράφηση SSL. Επίσης, δε διατηρούμε βάση με τα δεδομένα των πιστωτικών καρτών των πελατών μας. Τέλος, φροντίζουμε αδιάλειπτα ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να είναι προστατευμένα ανά πάσα στιγμή, σύμφωνα και με τις διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας.

Κόστος και πληρωμές.

Προσπαθούμε να κρατάμε το κόστος των υπηρεσιών μας στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο και με τα καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Τα πακέτα μας ακολουθούν διαβαθμίσεις, ώστε οι πελάτες μας να πληρώνουν τα χρήματα που είναι απαραίτητα για τις ανάγκες τους. Όσον αφορά τον τρόπο πληρωμής, προσφέρουμε χρέωση πιστωτικής κάρτας, web banking αλλά και με μετρητά στα γραφεία μας.

Συνεργαστείτε μαζί μας και κερδίστε!

Κάθε πελάτης μας έχει ιδιαίτερη μεταχείριση και απολαμβάνει ποιοτικές υπηρεσίες. Για τους πελάτες μας που μας δείχνουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη και συνεργάζονται μαζί μας για περισσότερα από ένα ονόματα και συνδρομές, υπάρχουν εκπτώσεις που φτάνουν έως και 20% και ειδικά προνόμια. Τέλος, μπορείτε να γίνετε άμεσος συνεργάτης μας, μεταπωλώντας τις υπηρεσίες φιλοξενίας και εκμεταλλευτείτε τον εξοπλισμό και τις δυνατότητες που σας παρέχουμε σε χαμηλό κόστος.

Μπορείτε να ανοίξετε ένα λογαριασμό στην IP και να αποκτήσετε άμεσα τις παραπάνω δυνατότητες κάνοντας κλικ εδώ.

IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης