Υποστήριξη
Account Management

Πως τροποποιώ τα στοιχεία του λογαριασμού μου?

Πριν προχωρήσετε σε αλλαγή των στοιχείων του λογαριασμού σας, θα πρέπει αρχικά να συνδεθείτε σε αυτόν. Επιλέξτε Σύνδεση στο site της IP.GR και χρησιμοποιήστε τα στοιχεία εισόδου που έχετε χρησιμοποιήσει κατά την εγγραφή σας.

Αφού συνδεθείτε, επιλέγετε από την ενότητα:

Ο λογαριασμός μου > Λογαριασμός > Επεξεργασία Στοιχείων.

Τα στοιχεία που μπορείτε να τροποποιήσετε σε αυτή την ενότητα είναι τα στοιχεία της διεύθυνσής σας, δηλαδή πλήρη διεύθυνση, περιοχή, πόλη και ταχυδρομικό κώδικα και τα στοιχεία τηλεφωνικής επικοινωνίας, αντίστοιχα το σταθερό σας αριθμό, το fax και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.

Από την ίδια ενότητα, μπορείτε να κάνετε ακόμη τις παρακάτω τροποποιήσεις:

 • Μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα των ενημερώσεων που θα λαμβάνετε από ελληνικά σε αγγλικά και το αντίστροφο.
 • Μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να ενημερώνεστε για μελλοντικές προσφορές μέσω email.
 • Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις που αποστέλλει η IP.GR για να σας κρατά ενήμερους για την ημερομηνία λήξης των υπηρεσιών που έχετε στην κατοχή σας και μέσω γραπτού μηνύματος (SMS), μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή αυτή.
 • Επιλέγετε ακόμη τον προεπιλεγμένο αριθμό εγγραφών (συνδρομών ή domain names) που θα εμφανίζονται στο λογαριασμό σας. Τη ρύθμιση αυτή μπορείτε να την κάνετε και μέσα από την κεντρική σελίδα του λογαριασμού σας, δεν είναι δεσμευτική η επιλογή που θα κάνετε σε αυτή την ενότητα.
 • Μπορείτε ακόμα να δηλώσετε ποιος θα είναι ο προεπιλεγμένος τρόπος πληρωμής για μελλοντικές σας παραγγελίες, χωρίς ωστόσο να περιορίζεστε σε αυτόν.
 • Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και για το παραστατικό που επιθυμείτε να εκδίδεται προεπιλεγμένα για τις παραγγελίες σας. Σε περίπτωση που για κάποια παραγγελία επιθυμείτε να εκδοθεί διαφορετικό παραστατικό, θα κάνετε την αλλαγή κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας.
 • Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε ή να αλλάξετε τους προεπιλεγμένους name servers που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μελλοντικές καταχωρήσεις domain.

  Προσοχή: οι name servers για τα domain names που υπάρχουν ήδη στο λογαριασμό σας δε θα αλλάξουν. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε name servers για κάποιο υπάρχον domain, θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδρομή:

  Ο Λογαριασμός μου > Τα domains μου

  και στη συνέχεια να επιλέξετε επεξεργασία για το domain που σας ενδιαφέρει.

Αυτό που δεν μπορείτε να τροποποιήσετε είναι το ονοματεπώνυμο σας ή την επωνυμία της επιχείρησής σας, τον αριθμό της ταυτότητάς ή το ΑΦΜ σας και το email που έχετε δηλώσει ως διεύθυνση επικοινωνίας. Το email σας μπορείτε να το αλλάξετε μέσα από το λογαριασμό σας στην IP.GR, από την ενότητα:

Ο λογαριασμός μου > Λογαριασμός > Αλλαγή email.

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιο από τα υπόλοιπα στοιχεία του λογαριασμού σας, παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης