Υποστήριξη
Domains

Τι είναι η υπηρεσία ID Protect?
Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα σε ερωτήματα whois

ID Protect - προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα σε ερωτήματα whois

Τι είναι το ID Protect;

Διεθνείς κανονισμοί επιβάλλουν να καταχωρούνται έγκυρα στοιχεία επικοινωνίας – τα οποία είναι γνωστά σαν στοιχεία Whois—για κάθε domain name. Εάν δε θέλετε τα προσωπικά σας στοιχεία να είναι διαθέσιμα σε δημόσιες αναζητήσεις, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ID Protect. Η υπηρεσία ID Protect αποκρύπτει την ταυτότητά σας, παρέχοντας διαφορετικά στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία παραπέμπουν συνήθως στον οργανισμό που έχει καταχωρήσει το domain σας.

Η υπηρεσία ID Protect σας προστατεύει επίσης από τα spam emails. Ένα από τα στοιχεία σας τα οποία προστατεύονται, είναι και η διεύθυνση email σας. Σας προστατεύει έτσι από μια πάγια τακτική των spammers, οι οποίοι χρησιμοποιούν πολλές φορές διευθύνσεις ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που βρίσκουν στα στοιχεία Whois.

Γιατί είναι τα στοιχεία επικοινωνίας μου διαθέσιμα όταν αγοράζω ένα domain name;

Διεθνείς κανονισμοί απαιτούν να καταχωρούνται έγκυρα στοιχεία επικοινωνίας για τον ιδιοκτήτη κάθε domain name, τα οποία πρέπει να είναι προσβάσιμα από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Η υπηρεσία ID Protect καλύπτει αυτές τις απαιτήσεις παρέχοντας έγκυρα στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία ωστόσο δεν παραπέμπουν σε εσάς.

Ποια προσωπικά μου στοιχεία είναι διαθέσιμα σε μια αναζήτηση Whois και πως μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση σε αυτά;

Τα αποτελέσματα μιας αναζήτησης Whois για ένα domain name επιστρέφουν το όνομα, την διεύθυνση και τη διεύθυνση email του ιδιοκτήτη του domain. Οποιοσδήποτε σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη μπορεί να έχει πρόσβαση στη βάση Whois, μέσω οποιασδήποτε μηχανής αναζήτησης και πολλών σχετικών web sites.

Η υπηρεσία ID Protect «καλύπτει» αυτές τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Πως βοηθά η υπηρεσία ID Protect στην προστασία μου από το spamming;

H βάση πληροφοριών Whois είναι μια από τις πηγές που χρησιμοποιούν οι spammers για να αντλούν διευθύνσεις email. Εάν έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία ID Protect για το domain σας, το email σας θα αντικατασταθεί από κάποια δική μας διεύθυνση email, προστατεύοντας σας από την λήψη μαζικών ανεπιθύμητων μηνυμάτων (spam emails).

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία ID Protect για κάποιο domain name που έχω καταχωρήσει αλλού;

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δε μπορεί να γίνει. Το domain σας θα πρέπει να έχει καταχωρηθεί μέσα από την εταιρία μας ή να έχει μεταφερθεί σε εμάς για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε αυτή την υπηρεσία

IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης