Υποστήριξη
SSL

Τι σημαίνει η πράσινη γραμμή διευθύνσεων του browser? Πως μπορεί και το δικό μου site να αποκτήσει πράσινη γραμμή?

Όταν ένας χρήστης του internet συναντά ένα website για το οποίο ο browser του αλλάζει τη γραμμή διευθύνσεων του σε πράσινη, γνωρίζει ότι μπορεί να νιώθει ασφαλής.

Το site αυτό χρησιμοποιεί κάποιο πιστοποιητικό το οποίο κάνει εκτεταμένο έλεγχο και παρέχει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας που μπορεί κανείς να έχει με την χρήση ενός πιστοποιητικού SSL.

Αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία ανάμεσα στο browser του επισκέπτη και το website είναι κρυπτογραφημένη και ότι το site αυτό ανήκει και είναι στη διαχείριση κάποιας νόμιμης επιχείρησης, για την οποία ο χρήστης μπορεί να δει περισσότερες πληροφορίες, κάνοντας κλικ στη μπάρα με την ένδειξη της ασφαλούς σύνδεσης.

Πως μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς την πράσινη μπάρα για το δικό σας website;

Θα χρειαστείτε ένα Extended Validation SSL πιστοποιητικό.

Η πολυπόθητη πράσινη μπάρα θα εμφανίζεται στους browsers των επισκεπτών του site σας, εφόσον το πιστοποιητικό σας έχει εγκατασταθεί κανονικά, το site σας περιλαμβάνει μόνο ασφαλές περιεχόμενο και ο φορέας έκδοσης του πιστοποιητικού σας έχει επαληθεύσει όλες τις πληροφορίες που του παρείχατε σχετικά με την νομιμότητα και την πραγματική ύπαρξη της επιχείρησής σας, μεταξύ άλλων πληροφοριών.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης