Υποστήριξη
Web Development

Καταχώρηση προϊόντων στο OpenCart

Ένα προς ένα τα βήματα για την προσθήκη ενός προϊόντος στο OpenCart.


 1. Συνδεθείτε στο διαχειριστικό του Opencart

 2. Στο μενού επιλογών κάντε κλικ στο Catalog → Products

 3. Στην πάνω δεξιά γωνία κάντε κλικ στο + (Add New) για την δημιουργία νέου προϊόντος.


 4. Στην καρτέλα General συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία Product Name και Meta Tag Title, με το όνομα που θέλετε να εμφανίζεται το προϊόν και αυτό που θα εμφανίζεται ως όνομα στην καρτέλα του browser, αντίστοιχα. 5. Στην καρτέλα Data συμπληρώστε το υποχρεωτικό πεδίο Model καθώς και όποιο άλλο πεδίο κρίνετε απαραίτητο ανάλογα με το προϊόν που επιθυμείτε να διαθέσετε. Ένα από τα βασικά πεδία είναι η τιμή (price), όπου έχετε την δυνατότητα να την εμφανίζεται με και χωρίς τον Φ.Π.Α. Καλό θα ήταν στο πεδίο Out Of Stock Status να συμπληρώσετε το μήνυμα που θέλετε να εμφανίζεται σύμφωνα με την διαθεσιμότητα του προϊόντος.

 6. Στην καρτέλα Links συμπληρώστε το πεδίο Categories με την κατηγορία στην οποία θέλετε να ανήκει το προϊόν και μέσα στην οποία θα εμφανίζεται στο site σας. Συμπληρώστε όποια άλλη κατηγορία κρίνετε απαραίτητη για το προϊόν σας.  (Δείτε πως να δημιουργήσετε μια κατηγορία προϊόντων)

 7. Η καρτέλα Οption σας δίνει διάφορες επιλογές, όπως για παράδειγμα την δημιουργία checkboxes, για την επιλογή χρώματος σε μια μπλούζα.

 8. Στην καρτέλα Image ανεβάστε την εικόνα του προϊόντος (αν αυτό διαθέτει) για να γίνει πιο σαφές αυτό που εμπορεύεστε. Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα και έπειτα στο “μολύβι”. 9. Περιηγηθείτε και στις υπόλοιπες καρτέλες για περαιτέρω λεπτομέρειες στην παρουσίαση του προϊόντος.

 10. Πατήστε αποθήκευση και δείτε το οπτικό αποτέλεσμα στο site σας.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης