Υποστήριξη
Web Development

Πως να εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε πρότυπα (templates) στην Joomla ιστοσελίδα σας?

Με την εγκατάσταση ενός προτύπου (template) στην ιστοσελίδα σας μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση της άμεσα και σε πολύ λίγο χρόνο. Αν θέλετε και εσείς να δώσετε νέο στυλ στην ιστοσελίδα σας μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα για να το καταφέρετε.

  1. Το πρώτο βήμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε το πρότυπο εμφάνισης που σας αρέσει και επιθυμείτε να έχει η ιστοσελίδα σας. Μπορείτε να βρείτε χιλιάδες πρότυπα στο διαδίκτυο είτε δωρεάν είτε με χρέωση. 
  2. Στο δεύτερο βήμα της διαδικασίας θα πρέπει να προσθέσετε το νέο σας πρότυπο στην ιστοσελίδα σας. Για να το κάνετε αυτό πλοηγηθείτε στην διαδρομή Extensions > Extension Manager. Από εκεί μπορείτε να εγκαταστήσετε το νέο σας πρότυπο όπως θα κάνατε και με κάποιο άλλο πρόσθετο στοιχείο (extension, module, plugin). Περισσότερες οδηγίες μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο άρθρο της Γνωσιακής μας Βάσης.
  3. Τελευταίο βήμα της διαδικασίας είναι να ενεργοποιήσετε το νέο εγκατεστημένο πρότυπο. Πλοηγηθείτε στην διαδρομή Extensions > Templates. Σε αυτή την σελίδα θα δείτε την λίστα με όλα τα διαθέσιμα πρότυπα της ιστοσελίδας σας. Μόλις βρείτε το νέο σας πρότυπο κάντε κλικ στο Εικονίδιο Αστεριού ⭐ κάτω από την στήλη Default ώστε να το ορίσετε ως προεπιλεγμένο.
Τώρα αν επισκεφθείτε την ιστοσελίδα σας θα δείτε πως η εμφάνιση της έχει αλλάξει βασιζόμενη πλέον στο νέο πρότυπο που μόλις ενεργοποιήσατε.

IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης