Υποστήριξη
Account & Billing

Πως μπορώ να πληρώσω για την παραγγελία μου μέσω e-banking (ή phone banking)?

Για να διευκολύνουμε τις συναλλαγές σας, σας παρέχουμε την δυνατότητα online πληρωμής για τις παραγγελίες σας μέσω της υπηρεσίας PayByBank. Μπορείτε έτσι να εξοφλείτε τις παραγγελίες σας γρήγορα, άμεσα και με ασφάλεια μέσα από τον λογαριασμό e-banking της τράπεζας σας, χωρίς την χρήση πιστωτικών καρτών και χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Πως λειτουργεί το PayByBank?

Ακολουθήστε τα παρακάτω Βήματα για να ολοκληρώσετε την αγορά σας από το site μας σε λίγα μόνο λεπτά, από το γραφείο ή το σπίτι σας!

  1. Προσθέστε τις υπηρεσίες που επιθυμείτε στο καλάθι των αγορών σας.
  2. Στην παραγγελία σας, επιλέξτε σαν τρόπο πληρωμής την "Πληρωμή μέσω e-banking".
  3. Θα λάβετε στο email σας τις πληροφορίες της παραγγελίας σας, μαζί με έναν ειδικό κωδικό πληρωμής που αντιστοιχεί στο ποσό της αγοράς σας. Ο κωδικός αυτός θα είναι ενεργός για ορισμένο χρονικό διάστημα, το οποίο αναφέρεται στην παραγγελία σας. Εάν δεν χρησιμοποιηθεί για την ολοκλήρωση της πληρωμής σας σε αυτό το χρονικό διάστημα, παύει να ισχύει και θα χρειαστεί να επαναλάβετε την παραγγελία σας για να λάβετε νέο κωδικό και να προχωρήσετε στην πληρωμή σας.
  4. Στην συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό e-banking (ή phone banking) της τράπεζας που σας εξυπηρετεί και να επιλέξετε να κάνετε την πληρωμή σας μέσω PayByBank.

Στην συνέχεια θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για το πως μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας, από το περιβάλλον της τράπεζας με την οποία συνεργάζεστε για τις online συναλλαγές σας.

Eurobank

Βήμα 1ο: Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο κεντρικό μενού σας στην επιλογή "Ταμειακή διαχείριση".

Βήμα 2ο: Από το πλαϊνό μενού επιλέγετε "Πληρωμές"

Βήμα 3ο: Για την διευκόλυνσή σας, στο πεδίο "Όνομα", στην Γρήγορη αναζήτηση πληρωμής, πληκτρολογήστε PAYBYBANK, για να επιλέξετε άμεσα αυτόν τον τρόπο.

Βήμα 4ο: Συμπληρώστε τα στοιχεία της συναλλαγής σας. Στο πεδίο "Κωδικός Εντολής Πληρωμής" πληκτρολογήστε τον Κωδικό Πληρωμής που έχετε λάβει στο email της παραγγελίας σας. Προσοχή: ο κωδικός πληρωμής αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο ποσό χρέωσης, οπότε θα πρέπει να συμπληρώστε το ακριβές ποσό από το email της παραγγελίας σας και όχι κάποιο άλλο, διαφορετικά η συναλλαγή σας δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί.

Βήμα 5ο: Πατήστε "Συνέχεια" για να ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

Alpha Bank

Βήμα 1ο: Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο κεντρικό μενού σας στην επιλογή "Πληρωμές". Για την διευκόλυνσή σας, στο πεδίο "Γρήγορη αναζήτηση πληρωμής" πληκτρολογήστε PAYBYBANK, για να επιλέξετε άμεσα αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

Βήμα 2ο: Συμπληρώστε τα στοιχεία της συναλλαγής σας. Στο πεδίο "Κωδικός πληρωμής σε τράπεζα" πληκτρολογήστε τον Κωδικό Πληρωμής που έχετε λάβει στο email της παραγγελίας σας. Προσοχή: ο κωδικός πληρωμής αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο ποσό χρέωσης, οπότε θα πρέπει να συμπληρώστε το ακριβές ποσό από το email της παραγγελίας σας και όχι κάποιο άλλο, διαφορετικά η συναλλαγή σας δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί.

Βήμα 3ο: Πατήστε "Εκτέλεση" για να ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

Πειραιώς

Βήμα 1ο: Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο κεντρικό μενού σας στην επιλογή "Πληρωμές".

Βήμα 2ο: Στην Αναζήτηση Πληρωμών, στο πεδίο αναζήτησης πληρωμής, πληκτρολογήστε PAYBYBANK, για να επιλέξετε άμεσα αυτόν τον τρόπο πληρωμής .

Βήμα 3ο: Συμπληρώστε τα στοιχεία της συναλλαγής σας. Στο πεδίο "Κωδικός Πληρωμής" πληκτρολογήστε τον Κωδικό Πληρωμής που έχετε λάβει στο email της παραγγελίας σας. Προσοχή: ο κωδικός πληρωμής αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο ποσό χρέωσης, οπότε θα πρέπει να συμπληρώστε το ακριβές ποσό από το email της παραγγελίας σας και όχι κάποιο άλλο, διαφορετικά η συναλλαγή σας δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί.

Βήμα 4ο: Πατήστε "Συνέχεια" για να ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

Eθνική

Βήμα 1ο: Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, κάντε κλικ στο κεντρικό μενού σας στην επιλογή "Πληρωμές".

Βήμα 2ο: Για την διευκόλυνσή σας, κάνετε click στο πεδίο "Οργανισμός" και πληκτρολογήστε PAYBYBANK στην φόρμα που εμφανίζεται, για να επιλέξετε άμεσα αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

Βήμα 3ο: Συμπληρώστε τα στοιχεία της συναλλαγής σας. Στο πεδίο "Κωδικός Πληρωμής Σε Τράπεζα" πληκτρολογήστε τον Κωδικό Πληρωμής που έχετε λάβει στο email της παραγγελίας σας. Προσοχή: ο κωδικός πληρωμής αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο ποσό χρέωσης, οπότε θα πρέπει να συμπληρώστε το ακριβές ποσό από το email της παραγγελίας σας και όχι κάποιο άλλο, διαφορετικά η συναλλαγή σας δεν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί.

Βήμα 4ο: Πατήστε "Συνέχεια" για να ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

Οι παραγγελίες που πληρώνονται μέσω της υπηρεσίας PayByBank εκτελούνται συνήθως εντός 3 έως 15 λεπτών από την ώρα της πληρωμής με αυτοματοποιημένο τρόπο.

Αν διαπιστώσετε ότι η παραγγελία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί μέχρι και 24 ώρες από την πληρωμή της, παρακαλούμε ενημερώστε μας σχετικά προκειμένου να διενεργήσουμε σχετικό έλεγχο.
Τα λογότυπα Internet Promotions και IP.GR είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της IP.GR  |  IP.GR web hosting and domain registration services in Greece