Υποστήριξη
Domains

Πώς μπορώ να μεταφέρω το domain μου στην IP.GR?

 1. Εγγραφή
  Για να μεταφέρετε τα domain σας στην IP.GR θα πρέπει αρχικά να έχετε δημιουργήσει ένα δικό σας λογαριασμό στο site της IP.GR. Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, δημιουργήστε τώρα έναν νέο, κάνοντας κλικ στο Εγγραφή.
 2. Είσοδος
  Αφού δημιουργήσετε και ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, πατήστε Είσοδος για να συνδεθείτε. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, απλώς πατήστε Είσοδος παραλείποντας το πρώτο βήμα.
 3. Μεταφορά domain
  Για να μεταφέρετε το δικό σας ή τα δικά σας domain names στην IP.GR, μεταβείτε στο:

  Πίνακας ελέγχου > Domains > Αλλαγή καταχωρητή


  αλλαγή καταχωρητή


Η διαδικασία της αλλαγής καταχωρητή, διαφέρει ανάλογα με την κατάληξη του domain.

.gr domain

 • Αν θέλετε να μεταφέρετε ένα .gr domain θα πρέπει αρχικά να γνωρίζετε τον κωδικό εξουσιοδότησης του domain.
 • Πληκτρολογείτε τον κωδικό εξουσιοδότησης του domain και αυτό ήταν όλο! Αν ο κωδικός που έχετε εισάγει είναι σωστός, το domain ή τα domain names σας θα μεταφερθούν άμεσα στο λογαριασμό σας. Τα .gr domains μεταφέρονται με τα στοιχεία ιδιοκτήτη που είναι δηλωμένα στο μητρώο ονομάτων.
 • Η αλλαγή καταχωρητή ενός .gr domain είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

.eu domain

 • Αν θέλετε να μεταφέρετε ένα .eu domain θα πρέπει να γνωρίζετε τον κωδικό εξουσιοδότησης του domain.
 • Αν έχετε ήδη καταχωρημένο το πρόσωπο επαφής που είναι και ο ιδιοκτήτης των/του domain που θέλετε να μεταφέρετε, μπορείτε να το επιλέξετε από το πτυσσόμενο μενού. Σε αντίθετη περίπτωση, επιλέγετε μεταφορά των στοιχείων από το μητρώο, οπότε αυτόματα δημιουργείτε το πρόσωπο επαφής με τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί στο μητρώο, και συνεχίζετε με την υποβολή της αίτησης.
 • Η αλλαγή καταχωρητή ενός .eu domain είναι χρεώσιμη πράξη από το αντίστοιχο Μητρώο ονομάτων, καθώς κατά τη μεταφορά του domain γίνεται ταυτόχρονα και ανανέωσή του για ένα έτος. Για το κόστος της μεταφοράς δείτε τον τιμοκατάλογο των domain name.

.com .net .org .info .biz domain & νέες καταλήξεις (gTLDs)

 • Αν θέλετε να μεταφέρετε ένα .com, .net, .org, .biz, .info domain ή ένα από το νέα domain names (gtlds) θα πρέπει να γνωρίζετε τον κωδικό εξουσιοδότησης του domain, όπως επίσης θα χρειαστεί το Status του domain να έχει αλλαχθεί από clientTransferProhibited σε ok ή unlock. Την αλλαγή αυτή μπορείτε να την κάνετε από το πάνελ διαχείρισης των domain names που σας παρέχει ο τρέχων καταχωρητής σας.
 • Πληκτρολογείτε τον κωδικό εξουσιοδότησης και υποβάλετε την αίτηση.
 • Η αλλαγή καταχωρητή ενός .com, .net, .org, .biz, .info ή gtld domain είναι χρεώσιμη πράξη από το αντίστοιχο Μητρώο ονομάτων, καθώς κατά τη μεταφορά του domain γίνεται ταυτόχρονα και ανανέωσή του για ένα έτος. Για το κόστος της μεταφοράς δείτε τον τιμοκατάλογο των domain name.

IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης