Υποστήριξη
Domains

Τι είναι τα premium domains?

Τι είναι ένα Premium domain name;

Ένα premium domain είναι ένα σύντομo (συνήθως 3 με 4 χαρακτήρες), περιγραφικό και εύκολo στην απομνημόνευση domain, γεγονός που του δίνει μεγάλη αξία σε όρους μάρκετινγκ και διαφήμισης. Με ένα premium domain name, οι μηχανές αναζήτησης κατανοούν ευκολότερα το ακριβές αντικείμενο του website σας και το κατατάσσουν σε καλύτερη θέση στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης με αποτέλεσμα να αυξάνεται τελικά η επισκεψιμότητα του site σας. Επιπλέον, ένα premium domain είναι εύκολο στην απομνημόνευση, με αποτέλεσμα το site σας να μένει εύκολα στη μνήμη των επισκεπτών σας. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα των premium domains, που τα καθιστούν μια πολύ καλή επένδυση.

Όταν φτάσετε στην επιλογή του domain name της ιστοσελίδας σας, δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με κάποιο από τα κοινά domain που είναι διαθέσιμα για κατοχύρωση. Υπάρχει μια ολόκληρη δευτερεύουσα αγορά domains, η οποία περιέχει περισσότερα από ένα εκατομμύριο διαθέσιμα ονόματα, τα οποία μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε!

Πως διαχειρίζομαι τα Premium domains;

Ακριβώς όπως και κάθε άλλο domain! Από τη στιγμή που αγοράζετε ένα premium domain, είναι διαθέσιμο στο λογαριασμό σας στην IP.GR και μπορείτε να το διαχειριστείτε, όπως ακριβώς και κάθε άλλο domain που έχετε ήδη στην κατοχή σας.

Γιατί τα Premium domains είναι διαθέσιμα σε ειδική τιμή;

Ένα premium domain κοστολογείται συνήθως πιο ακριβά από ότι ένα απλό domain. Η τιμή του καθορίζεται από την αξία του σε όρους μάρκετινγκ, την ορθογραφία του, την εκτιμόμενη επισκεψιμότητά του και τις τάσεις της αγοράς. Παρά τη διαφορετική του τιμή ωστόσο, μπορεί να είναι μια σημαντική επένδυση, δεδομένων των αποτελεσμάτων που μπορεί να επιφέρει στην ιστοσελίδα σας.

Γιατί να επιλέξω Premium domain;

To site σας είναι η εικόνα της επιχείρησης ή του οργανισμού σας. Επιλέγοντας ένα premium domain, δίνετε άμεσα αναγνωρισιμότητα στην επιχείρησή σας. Η απόκτηση του κατάλληλου domain, μπορεί να δώσει στην επιχείρησή σας όλη την ώθηση και την υποστήριξη που χρειάζεται!

Πώς καταλαβαίνω ότι ένα domain είναι premium;

Στα αποτελέσματα της αναζήτησης domain όταν ένα domain είναι premium θα έχει ειδική σήμανση με το εικονίδιο του δολαρίου, όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα που ακολουθεί:

Premium Domain


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης