Υποστήριξη
Email

Πως ρυθμίζω το λογαριασμό email μου στην iPhone συσκευή μου?

Ίσως το να προσθέσετε ένα λογαριασμό email στο κινητό σας τηλέφωνο μοιάζει περίπλοκο, στην πραγματικότητα όμως, είναι μια μάλλον απλή διαδικασία. Ας δούμε πως μπορούμε να ρυθμίσουμε το κινητό μας τηλέφωνο, βήμα προς βήμα.

Εάν δεν είστε σίγουροι ποιες ρυθμίσεις θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για το δικό σας email, βρείτε εδώ τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

Για τις ανάγκες του παραδείγματος, θα χρησιμοποιήσουμε μια συσκευή iPhone 6. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να ρυθμίσετε και οποιαδήποτε άλλη IOS συσκευή.

 1. Ξεκλειδώστε αρχικά την συσκευή σας, ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές και το μενούτης συσκευής σας.
  Κεντρικό Μενού iPhone
 2. Πατήστε το εικονίδιο Settings (Ρυθμίσεις) για να ξεκινήσετε.
  Ρυθμίσεις iPhone
 3. Βρείτε το εικονίδιο Mail, Contacts, Calendars (Mail, Επαφές, Ημερολόγια).
  iPhone Ρυθμίσεις Αλληλογραφίας
 4. Πατήστε στην επιλογή Add account (Προσθήκη Λογαριασμού). Θα πρέπει να βρίσκεται κοντά στην πάνω πλευρά της οθόνης, στην ενότητα με ετικέτα “Accounts” (“Λογαριασμοί”).
  iPhone Προσθήκη Λογαριασμού
 5. Επιλέξτε Other (Άλλο) για να προσθέσετε ένα λογαριασμό email που έχετε δημιουργήσει μέσα από το πακέτο hosting σας.
 6. Και σε αυτό το βήμα θα επιλέξετε Add Mail Account (Προσθήκη Λογαριασμού Αλληλογραφίας).
  iPhone Προσθήκη Λογαριασμού Αλληλογραφίας
 7. Εδώ, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τις πληροφορίες για το λογαριασμό σας. Αυτό περιλαμβάνει το όνομά σας, τη διεύθυνση email σας, το password σας και μια περιγραφή του λογαριασμού email σας.
  iPhone Πληροφορίες Λογαριασμού Αλληλογραφίας
 8. Αφού συμπληρώσετε τις πληροφορίες σας, η επόμενη οθόνη περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις για το διακομιστή εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας. Προσοχή, παρότι οι ρυθμίσεις για το διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας (outgoing mail server) φαίνονται ως προαιρετικές (optional), θα χρειαστεί να τις συμπληρώσετε.
  iPhone Πληροφορίες Λογαριασμού Αλληλογραφίας
 9. Αφού εισάγετε όλες τις ρυθμίσεις, η συσκευή σας θα προσπαθήσει να κάνει την ταυτοποίηση του server. Εάν εμφανιστεί κάποιο μήνυμα “Cannot verify server identity”, κάνετε click στην επιλογή Details (Λεπτομέρειες). Θα πρέπει να μπορείτε να δείτε τώρα τις πληροφορίες για το πιστοποιητικό του server. Κάνετε το πιστοποιητικό trusted.
  iPhone Ταυτοποίηση Server
 10. Στη συνέχεια θα πρέπει να εμφανιστεί η οθόνη με τη σύνοψη των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας και στη συνέχεια δύο sliders για το Mail και τα Notes. Στο πάνω μέρος της οθόνης σας θα πρέπει επίσης να βλέπετε τις επιλογές Save (Αποθήκευση) και Cancel (Ακύρωση). Πατήστε την επιλογή Save για να προχωρήσετε στην προσθήκη του λογαριασμού σας.
  iPhone Αποθήκευση Νέου Λογαριασμού

Εάν έχετε ολοκληρώσει και αυτό το βήμα, τότε έχετε ολοκληρώσει την προσθήκη του λογαριασμού σας στην IOS συσκευή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιστρέψετε στο κεντρικό μενού του κινητού σας και να πατήσετε το εικονίδιο Mail. Θα δείτε το νέο λογαριασμό email στην ενότητα Mail-boxes.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης