Υποστήριξη
Hosting

Αγόρασα ένα νέο πακέτο hosting. Τι μπορώ να κάνω με αυτό?

Η αγορά ενός πακέτου hosting συνδέεται συνήθως με τη φιλοξενία κάποιας ιστοσελίδας στο Internet.

Μόλις ενεργοποιηθεί το πακέτο σας, μπορείτε είτε να αρχίσετε να ανεβάζετε σε αυτό τα αρχεία του website που έχετε δημιουργήσει τοπικά στον υπολογιστή σας, είτε να χρησιμοποιήσετε τον Sitebuilder που θα βρείτε στο control panel του πακέτου σας για να δημιουργήσετε ένα απλό και εύχρηστο site ή αν επιθυμείτε ένα πιο πολύπλοκο website, μπορείτε να αναζητήσετε τις προεγκατεστημένες εφαρμογές που θα βρείτε στο cPanel σας, να επιλέξετε αυτή που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες, να την εγκαταστήσετε με ένα μόνο click και να αρχίσετε να κατασκευάζετε το site σας, όπως εσείς θέλετε.

Η online δημοσίευση όμως ενός website δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πακέτο hosting σας. Μπορείτε επίσης μέσα από το πακέτο hosting που μόλις έχετε αποκτήσει από την IP.GR, να δημιουργήσετε όσες διευθύνσεις email της μορφής email_account@my_domain.com θέλετε. Συνδεθείτε τώρα στο cPanel σας και δημιουργήστε και εσείς το δικό σας λογαριασμό email για να μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικά. Εάν δεν είστε αρκετά εξοικειωμένοι με τη διαδικασία δημιουργίας ενός email account, μπορείτε να ακολουθήσετε τις αναλυτικές οδηγίες για τη δημιουργία λογαριασμού email που θα βρείτε επίσης στη γνωσιακή μας βάση.

Ακόμη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πακέτο hosting σας σαν αποθηκευτικό χώρο στο διαδίκτυο, είτε μέσω της υπηρεσίας FTP αλλά και μέσα από το ίδιο το cPanel, στο οποίο μπορείτε να συνδεθείτε και να ανεβάσετε χρησιμοποιώντας το File Manager αρχεία, είτε για προσωπική σας χρήση, είτε για να τα μοιραστείτε με άλλους χρήστες του διαδικτύου.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί το πακέτο hosting του, αρκεί φυσικά να τον χρησιμοποιεί πάντα ακολουθώντας τους όρους χρήσης της εταιρίας που του παρέχει την υπηρεσία, τόσο για τη δική του ασφάλεια, όσο και για την ασφάλεια των υπολοίπων χρηστών του διαδικτύου.






IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης