Υποστήριξη
Hosting

Δε μπορώ να συνδεθώ στο control panel μου. Τι να κάνω?

Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο cPanel σας, μπορεί να συμβαίνει κάτι από τα ακόλουθα:

 • Δεν εμφανίζεται η σελίδα με τα στοιχεία εισόδου στο cPanel.

 • Εάν πληκτρολογώντας στο browser σας τη διεύθυνση todomainmou.com:2083, δεν μπορείτε να δείτε τη σελίδα που σας ζητά username και password για να συνδεθείτε, τότε υπάρχει πιθανότητα:

  1. Να μην έχουν ενημερωθεί οι name servers του domain σας ώστε να δείχνουν στο server που φιλοξενείται.
  2. Να έχουν τροποποιηθεί πρόσφατα οι name servers του domain σας και να μην έχει ενημερωθεί ακόμη το Μητρώο για την αλλαγή.
  3. Να βρίσκεστε σε κάποιο δίκτυο στο οποίο η θύρα 2083 είναι κλειστή.

  Για τις δύο πρώτες περιπτώσεις, μπορείτε να δοκιμάσετε την προσωρινή διεύθυνση η οποία χρησιμοποιεί τη διαμοιραζόμενη IP διεύθυνση του server, την οποία θα βρείτε στο email ενεργοποίησης του hosting account σας. Για την τρίτη περίπτωση, μπορείτε εναλλακτικά να δοκιμάσετε τη διεύθυνση todomainmou.com/cpanel.

  Τέλος, υπάρχει επίσης η περίπτωση να έχετε δώσει επανειλημμένα λανθασμένα στοιχεία εισόδου στο cPanel, οπότε για λόγους ασφαλείας η IP σας έχει μπει στο firewall του server. Εάν υφίσταται αυτό το ενδεχόμενο, μπορείτε είτε να κάνετε επανεκκίνηση το router σας αν η IP σας είναι δυναμική, είτε να μας ενημερώσετε σχετικά, ώστε να αφαιρέσουμε την IP σας από το firewall σε περίπτωση που η IP σας είναι στατική.

 • Εμφανίζεται η σελίδα εισόδου στο cPanel, αλλά δε μπορώ να συνδεθώ με τα στοιχεία μου.

 • Εάν το username και το password σας δεν γίνονται δεκτά στην προσπάθειά σας να κάνετε είσοδο στο cPanel σας, μπορείτε να δοκιμάσετε τα παρακάτω:

  1. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τη σωστή διεύθυνση για το cPanel σας.
  2. Εισάγετε το username σας πάντα με μικρούς λατινικούς χαρακτήρες, ενώ για το password θα πρέπει να προσέξετε να γραφεί ακριβώς όπως σας έχει δοθεί, με κεφαλαίους και μικρούς χαρακτήρες, μαζί με τους ειδικούς χαρακτήρες τους οποίους περιέχει. Για παράδειγμα, ο κωδικός “password” είναι διαφορετικός από τον κωδικό “PassworD” ή τον κωδικό “pass-word”.
  3. Εάν έχετε ξεχάσει τα στοιχεία σας, μπορείτε να κάνετε ανάκτηση ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

  Τέλος, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει το συγκεκριμένο πακέτο hosting και έχει ενεργοποιηθεί κανονικά. Εάν έχετε κατοχυρώσει μόνο το domain σας, δεν υπάρχει ακόμη κάποιο cPanel για να πραγματοποιήσετε είσοδο. Θα χρειαστεί να αποκτήσετε και το δικό σας πακέτο hosting. Σχετικές οδηγίες θα βρείτε εδώ.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης