Υποστήριξη
SSL

Ποιον φορέα να επιλέξω για την έκδοση του πιστοποιητικού μου?

Μπορεί κανείς να αξιολογήσει έναν φορέα έκδοσης ενός πιστοποιητικού SSL ανάλογα με την ικανότητά του να προστατεύει ευαίσθητες πληροφορίες, να εντοπίζει τις νόμιμες επιχειρήσεις και να αποκλείει ύποπτες, και να εξασφαλίζει ότι το website σας είναι απαλλαγμένο από κακόβουλο κώδικα που θα μπορούσε μολύνει τους επισκέπτες του.

Επιπλέον, η ασφάλεια του ηλεκτρονικού σας καταστήματος θα πρέπει να έχει την εγγύηση ενός φορέα με αναγνωρισμένο και αξιόπιστο εμπορικό σήμα, ώστε η επένδυσή σας στην ασφάλεια του site σας να έχει τον ανάλογο αντίκτυπο και στις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας. Στην αγορά θα βρείτε πολλούς παρόχους.

Η IP.GR συνεργάζεται με τις πλέον γνωστές επιχειρήσεις οι οποίες παρέχουν τέτοιου είδους πιστοποιητικά και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το δικό σας πιστοποιητικό από παρόχους με state-of-the-art τεχνολογία, αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα και μακροπρόθεσμο όραμα, έτσι ώστε να διαμορφώσετε ένα ασφαλές περιβάλλον επικοινωνίας και να χτίσετε ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες σας.

Τα λογότυπα Internet Promotions και IP.GR είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της IP.GR  |  IP.GR web hosting and domain registration services in Greece