Υποστήριξη
SSL

Πως καταλαβαίνει ο επισκέπτης του site μου ότι αυτό είναι ασφαλισμένο με SSL?

Οι επισκέπτες του website σας μπορούν να δουν ότι αυτό έχει ασφαλιστεί με πιστοποιητικό SSL με πολλούς τρόπους. Αν έχετε χρησιμοποιήσει ένα βασικό πιστοποιητικό SSL για να ασφαλίσετε το website σας, το URL του θα εμφανίζει στη γραμμή διευθύνσεων του browser σαν πρόθεμα το HTTPS και ένα κλειδωμένο λουκέτο θα εμφανίζεται στο πάνω ή στο κάτω μέρος του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης (ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης).

Αν προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα και επιλέξετε για το site σας πιο εκτεταμένη επικύρωση, μέρος της γραμμή διευθύνσεων θα επισημανθεί με πράσινο χρώμα. Αυτό του είδους η πιστοποίηση SSL είναι γνωστή ως Extended Validation (EV), παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας που μπορεί να έχει κανείς με ένα πιστοποιητικό SSL και διαβεβαιώνει τους επισκέπτες ότι το site σας είναι ασφαλές.

Μια περαιτέρω διασφάλιση του website σας είναι η σφραγίδα ασφαλείας (Security Seal ή Trust Mark). Αυτό το πλέον ορατό σύμβολο εμφανίζεται στο website σας για να δείξει στους επισκέπτες του και τους πελάτες σας ότι δεσμεύεστε για την προστασία των δεδομένων τους και ότι έχετε επενδύσει στην προστασία της ασφάλειας του website σας. Δίνει ακριβώς στους επισκέπτες του site σας την εικόνα του website που πληροί όλες τις απαιτήσεις για να αποτελεί ένα έμπιστο website για ανταλλαγή δεδομένων και κάθε είδους συναλλαγή.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης