Υποστήριξη
Web Development

Πρόσβαση στην wordpress ιστοσελίδα σας μέσω HTTPS
Πως να χρησιμοποιήσετε το πιστοποιητικό SSL της WordPress ιστοσελίδας σας για σύνδεση μέσω HTTPS?

Εάν θέλετε να ορίσετε μια σύνδεση https στην ιστοσελίδα σας με ενεργοποιημένο ένα SSL πιστοποιητικό, τότε τα παρακάτω βήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό απλά και γρήγορα.

Διαμόρφωση του WordPress να λειτουργεί μέσω https

Συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου της WordPress ιστοσελίδας σας ως διαχειριστής, και πλοηγηθείτε στην διαδρομή Settings > General. Βρείτε το πεδίο WordPress Address (URL) και αλλάξτε το https:// σε https:// . Τέλος κάντε κλικ στο κουμπί Save Changes στο κάτω μέρος της σελίδας. Μόλις γίνει αυτό οι επισκέπτες σας θα μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα σας με ή χωρίς SSL.

Αναγκαστική χρήση μόνο https (προαιρετικά)

Έχετε την δυνατότητα να κάνετε την ιστοσελίδα σας να είναι προσβάσιμη μόνο μέσω https. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να προσθέσετε αυτούς τους κανόνες στο αρχείο .htaccess της ιστοσελίδας σας:

RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^(.*)$ https://example.com/$1 [R,L]

Αντικαθιστώντας το example.com με την πραγματική διεύθυνση της ιστοσελίδας σας. Αν το site σας είναι σε έναν υποφάκελο, χρησιμοποιήστε αυτόν τον κώδικα:

RewriteEngine On
RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
RewriteCond %{REQUEST_URI} folder
RewriteRule ^(.*)$ https://example.com/folder/$1 [R,L]

Αντικαθιστώντας το folder με το όνομα του υποφακέλου και το example.com με την πραγματική διεύθυνση της ιστοσελίδας σας.

Μετά την εφαρμογή των παραπάνω βημάτων, εάν η σελίδα σας είναι προσβάσιμη με https αλλά εξακολουθεί να εμφανίζεται ως “Μη ασφαλής” ή υπάρχει η ένδειξη του λουκέτου με κίτρινη πινακίδα και θαυμαστικό, πατήστε εδώ για να ανατρέξετε σε έναν πλήρη οδηγό με τρόπους επίλυσης του προβλήματος.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης