Υποστήριξη
Web Development

Πώς να αλλάξετε και να προσαρμόσετε το θέμα (theme) της WordPress ιστοσελίδας σας?

Η αλλαγή θέματος (theme) της WordPress ιστοσελίδας σας είναι πολύ απλή και πραγματικά εύκολη.

Ορισμός θέματος

Πλοηγηθείτε στη διαδρομή Appearance > Themes. Μέσα εκεί θα δείτε τα ήδη εγκατεστημένα θέματα στην ιστοσελίδα σας (πολλά από αυτά έρχονται προεγκατεστημένα μαζί με το WordPress) από αυτά μπορείτε να επιλέξετε και να ενεργοποιήσετε ένα για την αλλαγή εμφάνισης στην ιστοσελίδα σας.

Αν θέλετε να προσθέσετε ένα καινούριο θέμα μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Add New στο επάνω μέρος της σελίδας. Υπάρχουν χιλιάδες διαθέσιμες επιλογές στο διαδίκτυο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Βεβαιωθείτε μόνο πως το θέμα που θα επιλέξετε θα είναι από μια αξιόπιστη πηγή όπως η επίσημη σελίδα θεμάτων του WordPress.


Προσαρμογή θέματος

Ανάλογα με το θέμα που θα χρησιμοποιήσετε για την ιστοσελίδα σας υπάρχουν διάφορες επιπλέον αλλαγές παραμετροποίησης που μπορείτε να κάνετε σε αυτό μέσα από τον πίνακα ελέγχου.

Για να ξεκινήσετε την προσαρμογή του θέματος σας, πλοηγηθείτε στη διαδρομή Appearance > Themes και εντοπίστε το ενεργό θέμα της ιστοσελίδας σας. Έπειτα κάντε κλικ στο κουμπί Customize δίπλα από τον τίτλο του.

Έτσι θα μεταφερθείτε στην σελίδα τροποποίησης του θέματος όπου οι αλλαγές που κάνετε θα εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο. Στα αριστερά είναι η λίστα με τις διαθέσιμες επιλογές και στα δεξιά μια ζωντανή προεπισκόπηση της ιστοσελίδας σας όπου θα βλέπετε πώς αυτές οι αλλαγές την επηρεάσουν.

Οι διαθέσιμες επιλογές διαφέρουν ανάλογα με το θέμα που έχετε επιλέξει, όπως η τροποποίηση του χρώματος φόντου, η προσθήκη εικόνας ως φόντου και πολλών άλλων. Μόλις είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα κάντε κλικ στο κουμπί Save & Publish για να αποθηκευτούν οι νέες αλλαγές.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης