Υποστήριξη
Web Development

Πώς να επεξεργαστείτε γρήγορα τις δημοσιεύσεις στην WordPress ιστοσελίδα σας?

Αν θέλετε να κάνετε γρήγορες αλλαγές σε κάποιες από τις δημοσιεύσεις της ιστοσελίδας σας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Quick Edit, που είναι διαθέσιμη κάτω από κάθε δημοσίευση.

Για να το κάνετε αυτό, πλοηγηθείτε στην διαδρομή Post > All Posts. Περάστε το ποντίκι σας πάνω από μία δημοσίευση ώστε να εμφανιστεί ο σύνδεσμος Quick Edit. Κάντε κλικ σε αυτόν και θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες της επιλεγμένης δημοσίευσης, χωρίς να φύγετε από τη σελίδα όλων των δημοσιεύσεων. Οι λεπτομέρειες αυτές περιλαμβάνουν: Τίτλο, Ημερομηνία, Κατηγορία, Ετικέτες και την αλλαγή δημοσιευμένης ή όχι δημοσίευσης.  

Για να επεξεργαστείτε πολλαπλές δημοσιεύσεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αναπτυσσόμενο μενού Bulk Actions. Επιλέξτε τις δημοσιεύσεις που επιθυμείτε να επεξεργαστείτε κάνοντας κλικ στα κουτάκια ελέγχου. Έπειτα επιλέξτε Edit από το Bulk Actions μενού και κάντε κλικ στο κουμπί Apply δίπλα σε αυτό. Κατά την πολλαπλή επεξεργασία δημοσιεύσεων μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην Κατηγορία, τις Ετικέτες κτλ.


IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης