Υποστήριξη
Web Development

Πως φτιάχνω το δικό μου e-shop?

Θέλετε να φτιάξετε το δικό σας e-shop αλλά ο χρόνος σας πιέζει και θέλετε να ξεκινήσετε άμεσα. Η IP.GR μέσα από το cPanel, που προσφέρει στους συνδρομητές φιλοξενίας της, δίνει τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου με λίγα μόνο κλικ. Στο άρθρο αυτό σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή και εύχρηστα CMS εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου και plugin, που μας επιτρέπουν να φτιάξουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλη λειτουργικότητα, εύκολα και στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.


Ε-shop με Wordpress

Με το αγαπημένο μας Wordpress και με τη χρήση του plugin WooCommerce μπορούμε άμεσα να ξεκινήσουμε να καταχωρούμε προϊόντα, με τα χαρακτηριστικά και τη τιμή τους.

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης του αποθέματος στα προϊόντα και του ελέγχου των παραγγελιών. To Wordpress εκτός από δημοφιλής πλατφόρμα blogging προσφέρει και πολλά themes τα οποία ενισχύουν την εικόνα ενός καταστήματος.
Ε-shop με Opencart

Το Opencart αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για κατασκευή e-shop. Δημιουργήθηκε για να ικανοποιεί τη διεκπεραίωση ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Είναι αρκετά ελαφρύ και εύχρηστο. Το opencart δεν απαιτεί κάποιο επιπλέον plugin για να υποστηρίξει το ηλεκτρονικό κατάστημα, ενώ προσφέρονται πολλοί τρόποι πληρωμής και σύστημα δημιουργίας κουπονιών-προσφορών.
Ε-shop με Prestashop

Το Prestashop είναι μία ακόμα από τις αγαπημένες μας λύσεις για τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων. Το Prestashop είναι κι αυτό ένα CMS ειδικού σκοπού, το οποίο προσφέρει templates και λειτουργικότητα απόλυτα στοχευμένη στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα εύκολης παραμετροποίησης του καταστήματος, όπως των προϊόντων, του αποθέματος, της φορολόγησης κλπ. Το prestashop όπως και το opencart δεν απαιτεί κάποιο επιπλέον plugin/module για τη διαχείριση των παραγγελιών και των προϊόντων.E-shop με CubeCart

Μία εφαρμογή για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με πολλά ισχυρά χαρακτηριστικά, όπως η εύκολη παραμετροποίηση και προσαρμογή στις ανάγκες κάθε e-shop, η δυνατότητα καταχώρησης απεριόριστων προϊόντων και νομισμάτων, καθώς και πολλαπλά ενσωματωμένα συστήματα πληρωμών, όπως το PayPal και το Authorize.net.

E-shop με AbanteCart

To AbanteCart είναι και αυτό μία πλατφόρμα ανοιχτού λογισμικού, προσφέρεται δωρεάν και είναι ιδανικό για δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος..

Η εφαρμογή είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης, με responsive design ενώ διαθέτει πληθώρα επεκτάσεων έτσι ώστε να μπορέσετε να επεκτείνετε τη λειτουργία του e-shop σας.

E-shop με Drupal

To Drupal είναι ένα από τα πιο ισχυρά Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS). Επιτρέπει τη δημιουργία e-shop με πολλές δυνατότητες, ενώ απευθύνεται κυρίως σε χρήστες με προγραμματιστικό υπόβαθρο που μπορούν να το παραμετροποιήσουν κατάλληλα.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να δημιουργηθεί μέσω κατάλληλων module του Drupal, όπως το Drupal Commerce και το Ubercart.Δείτε περισσότερα για τις λύσεις e-commerce που προσφέρει η IP.GR!
IPGLOBAL IKE   |  IP.GR   Web Hosting and Domain Name registration services in Greece
Προτιμήσεις Cookies
 Λειτουργικά  Στατιστικά  Marketing


Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη χρήση των cookies στη σελίδα: Όροι χρήσης